Тіна Кароль виконала гімн України під час благодійного матчу «Базель» – «Динамо Київ» (ВІДЕО)

Тіна Кароль виконала гімн України під час благодійного матчу «Базель» – «Динамо Київ» (ВІДЕО)
Поширити в соціальних мережах:

Трансляція матчу проходила на телеканалі 2+2…

4 травня, у Швейцарському Базелі відбувся вже шостий благодійний футбольний матч київського «Динамо» під лозунгом Match for peace #StopWarInUkraine, мета якого — збір коштів на вирішення найбільших гуманітарних проблем, що виникли через повномасштабну війну рф в Україні.

Суперниками в цьому товариському поєдинку став ФК «Базель», матч завершився перемогою «Динамо» з рахунком 3:2. Символічно, що арбітром гри була Марина Стрілецька, яка родом з українського міста Луганськ.

footboll

Сьогоднішнім матчем команда проєкту хоче привернути увагу до подій, що відбуваються в українському місті-герої Херсон. Окупанти намагаються повністю зруйнувати мережу зв‘язку там та ізолювати місто від зовнішнього світу, щоб насаджувати свою політику. Сотні людей прийшли на матч з тематичними плакатами Kherson is Ukraine та Free Kherson

На початку події Тіна Кароль заспівала проникливу пісню «Вільна». Але особливо зворушливо звучав гімн України, який Тіна Кароль виконала на стадіоні. 

Традиційно, організацією виступів займалася команда 1+1 media і Департамент великих шоу, режисерами заходу є TRI Directions — Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко, які відомі своїми постановками для всесвітньо відомих артистів.

Коментували матч для українських глядачів спортивні журналісти Ігор Циганик та Роман Бебех

Виручені від продажу квитків гроші, а також донати, які надходили упродовж телевізійної трансляції, будуть спрямовані на вирішення найбільших гуманітарних проблем, що виникли через повномасштабну війну рф в Україні. Зокрема, кошти безпосередньо потраплять на рахунки Міністерства соціальної політики України і підуть на задоволення продовольчих потреб та облаштування місць розміщення біженців та громадян, які у зв’язку з бойовими діями залишили місце свого проживання, забезпечення їх одягом та взуттям, надання ліків та медичних препаратів; забезпечення населення товарами першої необхідності, надання одноразової грошової допомоги, задоволення інших першочергових потреб життєдіяльності людини тощо. 

Так, у квітні у межах благодійних футбольних матчів Match for peace #StopWarInUkraine вдалося зібрати понад 22 000 000 грн.

Наступний поєдинок з цієї серії відбудеться в Талліні, Естонія, 13 травня з ​​FC Flora Tallinn. Як і раніше, в Україні подію транслюватиме канал 2+2.

Ініціатори проєкту Match for peace #StopWarInUkraine — футбольний клуб «Динамо» та один з найбільших медіахолдингів у Східній Європі 1+1 media. Проєкт реалізується за сприяння Міністерства закордонних справ України, Міністерства молоді та спорту, Міністерства культури та інформаційної політики України та Міністерства соціальної політики України. Технічні партнери проєкту — компанії Alight та Profi. Співорганізатором благодійного туру є Максим Радуцький. 

Усі фінансові витрати в межах проєкту покриває футбольний клуб «Динамо Київ».

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Хмари, дощ і аерозольні частинки: розкрито таємницю найчистішого повітря на Землі
Хмари, дощ і аерозольні частинки: розкрито таємницю найчистішого повітря на Землі

Своїм кришталево чистим повітрям відомий Південний океан, але…

Фільм про Трампа та нова робота Йоргоса Лантімоса: Каннський кінофестиваль оголосив цьогорічну програму
Фільм про Трампа та нова робота Йоргоса Лантімоса: Каннський кінофестиваль оголосив цьогорічну програму

77 Каннський кінофестиваль оголосив свою програму. Київстар ТБ зібрала найважливіше…

Кремль настільки боїться викрадених ним українських дітей, що створив окремий орган контролю над ними
Найдавніші скам'янілості Homo erectus, яким 2 млн років, знайшли у Кенії: що це означає для науки?
Найдавніші скам'янілості Homo erectus, яким 2 млн років, знайшли у Кенії: що це означає для науки?

Вони жили неподалік від стабільних водойм та відкритих середовищ, що свідчить…

За кадром детективів: як судмедекспертиза у кіно відрізняється від реальності?
Читати більше