Телеканал ПЛЮСПЛЮС представив унікальні набори для експериментів «Світ чекає на відкриття» з грою у доповненій реальності

Телеканал ПЛЮСПЛЮС представив унікальні набори для експериментів «Світ чекає на відкриття» з грою у доповненій реальності
Поширити в соціальних мережах:

Диво-коробочки стануть вражаючим сюрпризом для дитини! Вона зможе отримувати нові знання через гру.

Телеканал ПЛЮСПЛЮС спільно з партнером «Ранок-креатив» випустив унікальні набори «Світ чекає на відкриття». Вони розроблені з метою стимулювати пізнавальну активність в дослідженні, фантазуванні, вмінні ставити питання та шукати відповіді. В наборах ви знайдете цікаві досліди, які дитина може виконати сама або разом з батьками. І головне - захоплюючу гру у доповненій реальності.
Головними героями гри та наборів стали Трикутя, Квадрик, Кружко і Шаман Кругоман. Це персонажі мультфільму «Світ чекає на відкриття» власного виробництва каналу ПЛЮСПЛЮС і рекомендованого Міністерством освіти та науки України.

Тепер детальніше про набори для експериментів. Вони розраховані на дітей віком від 5 років і розділені на 4 теми: природа і довкілля, вітер і повітря, вода та її стани, а також сонце й енергія.
В кожній коробці є 6 унікальних дослідів та квест. Завдяки ним, дитина на практиці зрозуміє, як влаштовані різні природні явища, зокрема, такі: як рослини п'ють воду, чи всі рідкі речовини змішуються, чому настає день і ніч тощо. Усе необхідне для дослідів - уже буде в коробочці. Головне - знайти час, щоб поекспериментувати разом з дитиною. 

https://instagram.fiev3-1.fna.fbcdn.net/vp/f2eaff410c854400e4d67bf1a061e79b/5C902C26/t51.2885-15/e35/46570052_1962375854065124_3346911707559672391_n.jpg?_nc_ht=instagram.fiev3-1.fna.fbcdn.net@ranokcomuaОсобливістю наборів є їхнє поєднання з додатком доповненої реальності. Для активації достатньо мати під рукою телефон, навести камеру на QR-код і завантажити безкоштовний додаток. Все - починайте цікаву гру.

«Як дитячий  канал, ми зобов'язані інвестувати в освітній розвиток своєї юної аудиторії, тим паче, що мультфільми нашого виробництва є чудовою основою для цього.  Діти краще запам’ятовують інформацію, якщо в процесі навчання не просто розповідати їм теорію, а й запам’ятовувати її на практиці. Переконана, що наші набори для експериментів надихнуть дітей з цікавістю спостерігати за світом та розвивати свої навички. Проект у розважальній формі мотивує навчитись нового та власноруч проводити досліди, щоб краще зрозуміти всі процеси. Ми віримо, що, завдяки таким пізнавальним іграм, у нашій країні сформується нове покоління винахідників, які будуть бачити у всьому можливість творити і креативити», - наголосила Іванна Найда, генеральний продюсер нішевих каналів 1+1 медіа.

З грудня 2018 року на телеканалі ПЛЮСПЛЮС вийшли нові серії навчально-розважального мультфільму  «Світ чекає на відкриття». Як і раніше, вони надихатимуть учнів розкривати свої таланти та з цікавістю спостерігати за навколишнім світом. Переглянути ролик про проект можна у відео. 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
Читати більше