Телеканал 2+2 знімає детективний трилер Відплата

Телеканал 2+2 знімає детективний трилер Відплата
Поширити в соціальних мережах:

Гостросюжетний детектив скоро на ваших екранах!

Телеканал 2+2 знімає чотирьохсерійний гостросюжетний детектив «Відплата». У головних ролях: Андрій Федінчик, Катерина Варченко, Дмитро Сова, Олександр Піскунов, Павло Костіцин та інші.

 «Відплата» детективний трилер про розумного, багатого, безпринципного адвоката Артура Волкова, який за щедру винагороду успішно виправдовує справжніх вбивць, ділків і негідників. Жодної програної справи і ні краплі сумлінь – Волков переконаний, його клієнт не є винним, якщо цього не доведе обвинувачення. Все змінюється після того, як виправданий Артуром маніяк Віктор Павлов вбиває його дружину. Адвокат відчуває, що відповідальність за смерть жінки лежить на його плечах, і відтепер має нову мету – впіймати Павлова, який завдяки йому опинився на волі, та зупинити серію жорстоких злочинів. Для цього Волкову доведеться змінити своє життя і залучитись підтримкою тих, кого ще вчора вважав ворогом.

«Особливість «Відплати» у тому, що це багаторівнева історія. Любителі детективів знайдуть у фільмі захопливу інтригу, але під нею ще так багато приховано – сімейні таємниці, обман та зрада, особиста драма, смерть. І наскрізною лінією – шлях героя до себе, котрий виявився настільки звивистим, що нашому адвокатові Волкову доведеться буквально стати іншою людиною», – відмічає Лариса Марцева, креативний продюсер серіалу.

Пошуки головних героїв тривали більше місяця, а на роль адвоката Волкова пробувалися понад 20 відомих акторів театру та кіно.

«Андрію Федінчику, виконавцю головної ролі, на цьому проекті довелось зіштовхнутися з серйозним професійним викликом, – зауважує Лариса Марцева. – Його персонаж, самозакоханий і безпринципний, повинен з перших кадрів закохати у себе глядача. І це попри те, що Волков здійснює вчинки, які складно назвати порядними. У нас не багато таких акторів, котрі можуть одночасно виступати в амплуа трікстера і драматичного героя. Тому ми раді, що Андрій знайшов час у своєму щільному акторському графіку та приєднався до нас».

Серіал «Відплата» на замовлення телеканалу 2+2 знімає «1+1 Продакшен». Продюсери: Максим Кривицький, Олеся Пазенко, Оксана Янко-Коваленко, Лариса Марцева, Володимир Андріюк. Режисер: Денис Тарасов. Сценарій: Марк Лімаренко, Руслан Нікулін.

Більше інформації на офіційному сайті каналу 2+2

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
Читати більше