Телеканал 2+2 знімає детективний серіал «Брати по крові»

Телеканал 2+2 знімає детективний серіал «Брати по крові»
Поширити в соціальних мережах:

Прем’єра 24-серійної стрічки відбудеться в новому осінньому телесезоні.

Телеканал 2+2 розпочав зйомки гостросюжетного детективного серіалу «Брати по крові». 

Це детективний серіал про двох братів – Максима та Андрія Кірєєвих, яким попри складні взаємини доводиться працювати в одному відділі поліції, щоб розібратися у заплутаній справі загадкової смерті їхнього спільного батька. Андрій – син Кірєєва від першого шлюбу, надійний та досвідчений капітан поліції, який роками ненавидів батька за те, що той покинув їх з матір’ю. Максим – друга дитина Кірєєва, інфантильний молодий хлопець, який влаштовується у відділ брата, аби довести свою непричетність до вбивства батька та отримати доступ до справи.

Легковажний, звиклий отримувати все й відразу Максим і відповідальний, розсудливий Андрій розпочнуть розслідування, що розкриє їм не лише таємниці минулого, але й неочікувану правду – у них значно більше спільного, ніж вони думають.

брати по крові

У головних ролях: Ерік Абрамович, Сергій Дерев’янко, Олег Масленніков, Віктор Сарайкін, Зоряна Марченко, Петро Крилов та інші.  

 «Ми продовжуємо збільшувати об’єми власного виробництва, тому постійно шукаємо нові сюжети, детективні повороти та героїв, які сподобались би нашим глядачам, так само, як наші попередні проекти, – зазначає Сергій Карпенко, креативний продюсер телеканалу 2+2.

«Брати по крові» – унікальна історія про життя простих людей, розлучених долею та об’єднаних однією трагічною подією. Протягом 24 серій головні герої Андрій та Максим Кірєєви не просто розкривають безліч злочинів, але й, розслідуючи вбивство батька, починають вчитись один в одного та змінюватись.

Серіал «Брати по крові» на замовлення телеканалу 2+2 знімає «Rungo Studio». Продюсери: Максим Кривицький, Сергій Карпенко, Дмитро Сафановський, Максим Мовчан, Вадим Червяков. Режисер: Олег Масленніков. Головний сценарист: Олександра Смілянська.

«Разом з «Rungo studio» та сценаристом Олександрою Смілянською нам вдалося покращити історії серіалу «Опер за викликом», який, судячи з показників, був гідно оцінений глядачами. Саме тому, взявши до уваги попередній досвід роботи над спільними проектами, ми вирішили продовжити наше співробітництво саме з цим продакшеном. Впевнений, що разом ми зможемо вийти на новий рівень не лише в сюжетній лінії серіалу «Брати по крові», але й якості зйомок», - додає Сергій Карпенко.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше