Таро прогноз на 2019 рік

Таро прогноз на 2019 рік
Поширити в соціальних мережах:

Що нас чекає на початку року, чи сподіватися на підвищення прожиткового мінімуму та хто ж стане Президентом України? Таролог Анастасія Туловська зробила ексклюзивний розклад таро на 2019 рік для сайту 2+2.

У 2019 році найважливіше – покладатися на холодний розум, рекомендує таролог. Якщо ви будете виваженими та обережними, проявите стійкість характеру, – отримаєте винагороду наприкінці року. Для багатьох наступні 12 місяців також стануть чудовою можливістю покращити своє фінансове становище, проте важливішими будуть не моментальні досягнення та перемоги, а робота на перспективу.

  • Суспільні настрої

Можуть бути дуже контрастними: зі стану невизначеності та сумнівів на початок року українців може кидати до оптимістичних надій у середині та знову – до сумнівів і переживань під кінець 2019.

  • Євробляхи

Ситуація з євробляхерами може дещо затягнутися або відбуватися у декілька етапів. Існує вірогідність, що їм вдасться досягти ще деяких поступок, проте їх вимоги, звичайно, не будуть задоволені у повному обсязі, тому у 2019 пікетувальникам доведеться прийняти існуюче положення речей.

  • Ситуація на Сході України

Військова ситуація також може бути неоднозначною, проте має обійтись без критичних загострень та ескалації конфлікту. Перші 3-4 місяці року можуть зберігати тенденції напруженості, буде необхідність перемовин. Проте у другій половині року ситуація на Сході може стабілізуватися та навіть показати часткову позитивну динаміку.

  • Економічний прогноз на 2019 рік

На жаль, не слід очікувати сильних змін і в економічний сфері, оскільки фінансові питання у першому півріччі можуть відійти на другий план. До того ж, певні обов’язки перед міжнародною спільнотою, можуть мати не надто позитивний вплив на економіку у цілому. Втім, це радше тимчасові складності.

З літа 2019 року можуть дати врожай раніше прийняті реформи та розпочатися нові, що дозволить з полегшенням зітхнути більшості населення. А ось через нестабільність восени економіка знову може просісти, що, швидше за все, породить хвилювання.

Відносно стабільним більшу частину року має бути і курс валют, коливання навряд чи складуть більше 1-2 гривень.

  • Спорт

Для українських спортсменів врожайним може виявитися період з другої половини літа і до середині осені. Є гарні тенденції до закріплення своїх позицій у тих видах спорту, де вже є значні досягнення.

  • Євробачення

Якщо Україна відправить на Євробачення виконавця чоловіка (або чоловіків), то матиме шанси потрапити у першу десятку. Взагалі, існує висока вірогідність, що у 2019 від нас на пісенний конкурс поїде група людей, тобто певний колектив. Втім, на повторення успіху 2016 року не слід покладати великих надій. Проте також існує вірогідність того, що Україна з певних причин може відмовитися від участі у змаганні або покинути його.

  • Політичний прогноз на 2019 рік

Немає нічого дивного в тому, що 2019 виявиться одночасно роком рішучих змін та роком загострення старих проблем. Усе, що не мало вирішення, та було залишено напризволяще, може знову нагадати про себе не найприємнішим чином. Власне кажучи, можуть стати очевидними помилки та упущення влади, які раніше не відігравали надважливої ролі. Як у приказці: рветься там, де тонко.

Крім цього, найбільш гучні політичні події можуть відбутися не тоді, коли всі будуть очікувати. Якщо зараз найбільшу напругу викликає очікування президентських виборів навесні, найбільш неспокійний період насправді може настати у другій половині року.

Прогноз для кожної пори року

  • Зима

Перший місяць нового року може виявитися хаотичним. Ціла низка подій може дестабілізувати суспільство та нагнітати атмосферу. Можливі відставки або звільнення політиків, неприємні внутрішньополітичні ситуації, розповсюдження фейкової інформації в інтересах окремих сил. Деякі питання, пов’язані із північним сусідом, можуть «підвиснути», що також не додасть оптимізму. Втім, на зовнішньополітичному рівні можуть бути важливі новини ближче до кінця місяця, проте на надто великі зрушення теж не слід очікувати.

У лютому слід уважно спостерігати за діловими поїздками політиків, які можуть пролити світло на ряд моментів. Нажаль, останній місяць зими може підтримати свого попередника у не надто оптимістичних настроях. У середині місяця є ризик для країни втратити певні позиції та можливості.

Кінець зими та початок весни може знову ознаменуватися певними неочікуваностями, пов’язаними із необхідністю поступатися своїми інтересами. А ось перспективи, що можуть здаватися гарними, насправді можуть мати подвійне дно.

  • Весна

Як не дивно, початок весни може бути не багатим на події, усе ніби замре в очікуванні. Березень можна назвати місяцем затишшя перед бурею. Втім, без дрібних намагань зірвати майбутні вибори або кинути на них тінь, скоріше за все, не обійдеться. Із приємних новин можна відмітити шанси на звільнення деяких українських військових або політв’язнів.

А ось шанси на те, що вибори президента все-таки відбудуться у визначений термін, достатньо високі.

Квітень можна назвати «брудним» місяцем. Інтриги та провокації на різних рівнях майже неминучі. Місяць проходить під знаменням XV аркану, тобто Диявола, коли на перший план виходять спокуси та є ризик наступити «на ті самі граблі».

Що стосується президентських виборів, не буде дивним відзначити, що основне протистояння буде розгортатися між фігурами Петра Порошенка та Юлії Тимошенко. Поки що можна виділити два основні сценарії розвитку подій. Перемога чинного президента можлива за умови певного «затягнення» ситуації. Втім, така перемога може принести ряд неприємностей для нього самого, виникне необхідність внести кадрові зміни у свою команду, залучитися підтримкою людей, слово яких має вплив на маси, причому подібні рішення мають бути прийняті дуже оперативно. У Юлії Тимошенко достатньо високі шанси на перемогу серед усіх кандидатів, але для неї, на противагу, важлива швидкість розгортання подій. Та слід зазначити, що її перемога може викликати цілий ряд хвилювань та суперечок на різних рівнях та щаблях влади, відлуння яких буде чутно, щонайменше, кілька місяців.

Не дивно, що саме протистояння цих двох постатей та їх команд виходить на перший план з початком травня. Втім, зараз важко сказати, наскільки загострення конфронтації буде очевидним та явним для пересічних українців.

Цікаво, що політична кар’єра Володимира Зеленського може продовжитися у складі Парламенту.

Також слід зазначити, що деякі важливі для України питання у травні знову можуть затягнутися. На фоні можливе невелике загострення стосунків із Росією. А ось у відносинах із міжнародною спільнотою гостро стане фінансове питання, внаслідок якого може бути невеликий удар по економіці.

  • Літо

Літо прийде із новими надіями та очікуваннями, які з’являться в українців, але ближче до середини місяця на перший план знов вийде конфронтація внутрішньополітичних сил. Червень покладе початок змінам, які поки що будуть носити формальний характер. Знову можливі новини суперечливого характеру, які будуть базуватися на домислах.

Липень пройде «у робочому режимі»: поїздки політиків, ухвалення рішень… Та саме у середині літа є загроза втрапити у капкан, зробити вибір у сторону «нового життя» для країни, який на той момент може бути незрілим або нести певні ризики.

У серпні слід уважно спостерігати за подіями на зовнішньополітичному рівні. Можливі важливі зрушення, прийняття певних рішень, які будуть позитивно сприйняті населенням.

Осінь

А ось осінню розпочинається terra incognita… Період перед парламентськими виборами – дуже важливий для України час. Від подій вересня буквально може залежати подальший вектор розвитку.

Період з 15 по 30 вересня може ознаменуватися неочікуваними, поворотними змінами, які буквально вплинуть на усе. Через це важко спрогнозувати кінець року, крім одного моменту: в жовтні для країни може розпочатися новий шлях і майже кожна, навіть найдрібніша подія, буде дуже вагомою. Важливий вибір, що має стати вирішальним для цього періоду, ще не зроблено, рішення не винесено. Розклад закриває пуста карта поряд із картою Дурня, що позначає багатоваріантність подій та буквально – стрибок у невідоме.

Таролог: Анастасія Туловська

Телеграм-канал: t.me/tildastarot

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кокаїн та тютюн в 3000-річних єгипетських муміях: звідки з’явились речовини, які, згідно офіційної версії, завіз Колумб?
Сонячне затемнення-2024: чому надзвичайники в деяких країнах попереджають запастися їжею, водою та пальним?
Футурологи впевнені – створивши штучний інтелект, людство зробило перший крок до самознищення
В центрі спекуляцій: пропаганда рф створила фейк, що «Україна має намір замінити Техас у складі США»
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?

Що сказало управління з розв'язання аномалій Пентагону…

Шок! Першими у космосі побували нацисти?
Шок! Першими у космосі побували нацисти?

Ракету створив інженер з «Аненербе» …

Читати більше