Таємні ідеологи вторгнення в Україну: хто переконав путіна у слабкості Заходу?

Таємні ідеологи вторгнення в Україну: хто переконав путіна у слабкості Заходу?
Поширити в соціальних мережах:

Одним із прибічників вторгнення до суверенної сусідньої держави є 71-річний мільярдер…

Напад на Україну – це не лише забаганка володимира путіна, а колективне рішення його та поплічників. І одним із таких ідеологів вторгнення до суверенної сусідньої держави є 71-річний мільярдер Юрій Ковальчук. Саме він більше за інших переконував російського диктатора у слабкості Заходу. Про це пише espreso.tv, посилаючись на американське видання The Wall Street Journal.

«За даними джерел WSJ в російські розвідці та оточенні Ковальчука, він часто зустрічався з президентом рф перед початком повномасштабного вторгнення та неодноразово розмовляв з ним телефоном та відеозв'язком. Коли у березні 2020 року розпочалася пандемія коронавірусу, ковальчук був готовий сидіти на карантині, щоб зустрічатися з путіним. За словами двох співрозмовників газети, путін і ковальчук іноді годинами обговорювали конфлікт із Заходом та історію росії», - йде мова у матеріалі.

Ковальчук переконував, що Захід нібито слабкий і настав час продемонструвати військову міць росії, вторгнувшись в Україну. Видання підкреслює, що 71-річний мільярдер є одним із найбільших російських медіамагнатів та володіє телеканалами, газетами, соцмережами, які підтримують політику кремля:

«Телеканали ковальчука, у тому числі й «перший», показували спокійну картину призову мобілізованих у рф, а також розповідали про українську «брудну бомбу» та передбачали розвал США. В інтернеті громадську думку у рф ковальчук формує за допомогою соцмережі «ВКонтакте». У WSJ дійшли висновку, що ковальчука більше мотивує шовіністична ідеологія, а не атрибути багатства, про що стверджують люди, які його знають. Він має великий вплив на політику та співробітників кремля, а також допомагає володіти акціями родині та друзям путіна».

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кокаїн та тютюн в 3000-річних єгипетських муміях: звідки з’явились речовини, які, згідно офіційної версії, завіз Колумб?
Сонячне затемнення-2024: чому надзвичайники в деяких країнах попереджають запастися їжею, водою та пальним?
Футурологи впевнені – створивши штучний інтелект, людство зробило перший крок до самознищення
В центрі спекуляцій: пропаганда рф створила фейк, що «Україна має намір замінити Техас у складі США»
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?

Що сказало управління з розв'язання аномалій Пентагону…

Шок! Першими у космосі побували нацисти?
Шок! Першими у космосі побували нацисти?

Ракету створив інженер з «Аненербе» …

Читати більше