Місто під москвою: дігери випадково натрапили на путінський бункер під час дослідження підземних об'єктів

Гроші
Місто під москвою: дігери випадково натрапили на путінський бункер під час дослідження підземних об'єктів
Поширити в соціальних мережах:

Не дарма путіна називають «бункерним дідом»…

Не дарма путіна називають «бункерним дідом». Точна кількість добре захищених укриттів невідома широкому загалу. Відомо лише те, що на їхнє будівництво по всій росії виділяються мільярди бюджетних коштів. Проте, деяким «простолюдинам» таки вдалося частково побачити секретні об'єкти путіна, внаслідок чого вони поплатилися своєю свободою. Це були діґери, які досліджували так зване «путінське метро».

«На наші очі потрапив один об'єкт, який ми визначили як підземний об'єкт і ми туди, власне, залізли. Як з'ясувалося, це було «путінське метро». Для чого воно будувалося зрозуміло – щоб зв'язати кілька підземних бункерів, які знаходяться на глибині 200 метрів приблизно. Розміри величезні, тобто там у висоту можна помістити 12-поверховий будинок. Ми там гуляли ще три дні. Це приблизно 300 м від кремля. Ми намагалися туди пройти, але у нас не вийшло, оскільки там була брама», - розповів колишній діґер із Москви, який зараз приживає закордоном Павло Сафронов.

За словами Павла, під москвою знаходиться величезна мережа комунікацій, яку починали будувати ще у 70-х роках минулого століття.

«Бункер під кремлем – досить серйозний та великий об'єкт, що має забезпечення киснем енергетичне та водопостачання й інше. Таким чином, це повноцінне місто під Москвою», - каже військово-політичний оглядач групи «Інформаційний опір» Олександр Коваленко.

Однак це далеко не єдине укриття «бункерного діда». Де ще є путінські бункери і скільки мільярдів рублів на них витратили, а головне – чи зможе в них сховатися найкривавіший диктатор 21 століття – дивіться у сюжеті:

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кокаїн та тютюн в 3000-річних єгипетських муміях: звідки з’явились речовини, які, згідно офіційної версії, завіз Колумб?
Сонячне затемнення-2024: чому надзвичайники в деяких країнах попереджають запастися їжею, водою та пальним?
Футурологи впевнені – створивши штучний інтелект, людство зробило перший крок до самознищення
В центрі спекуляцій: пропаганда рф створила фейк, що «Україна має намір замінити Техас у складі США»
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?

Що сказало управління з розв'язання аномалій Пентагону…

Шок! Першими у космосі побували нацисти?
Шок! Першими у космосі побували нацисти?

Ракету створив інженер з «Аненербе» …

Читати більше