Стосунки: як повернути дружину після розлучення

Стосунки: як повернути дружину після розлучення
Поширити в соціальних мережах:

Дієві поради, які допоможуть відродити сім’ю.

Google радить для відродження сім’ї спеціальні молитви і навіть привороти. За кордоном над цією проблемою працюють психологи і коучі, які збирають спеціальні групи підтримки для чоловіків і навіть продають курси з чіткими інструкціями.  Редакція сайту 2+2 разом з психологом та сертифікованим коучем Каріною Матковською зібрала найдієвіші поради для чоловіків, які хочуть повернути дружину. Актуально? Тоді читайте!
 

«Відроджувати сім’ю є сенс тоді, коли живе почуття кохання до дружини та є усвідомлення цінності стосунків з нею» - каже психолог та сертифікований коуч Каріна Матковська.


Що відбувається з чоловіком після розлучення

Якщо розлучення не було за спільним рішенням, то чоловік – страждає. Його охоплює почуття самотності, він відчуває себе подавленим та покинутим. Сукупність цих почуттів робить життя нестерпним, адже він продовжує жити спогадами про минуле. Поки в якийсь момент не розуміє: дружина його розлюбила. І тут є два шляхи: потрапити в депресію або ж змінюватися, щоб вона зрозуміла, що помилилася.

Карина Матковська, психолог, коуч. 

                                                                                                                Каріна Матковська, психолог, коуч.        

«Якщо ви дійшли до розлучення, то швидше за все у кожного з вас були причини. Можливо, не лишилося спільних інтересів, зникла пристрасть, вам немає про що спілкуватися, всі розмови закінчуються сваркою, а поганого в стосунках стало більше, ніж хорошого» - коментує Каріна Матковська.  

Зміни

Колись дружина кохала  тебе. Згадайте яким ти був, коли ви зустрілися. І що та як ти почав робити, аби її ставлення до тебе змінилося. Перш за все усвідом ці зміни в собі. Вона може казати, що розлюбила. Але насправді це інші почуття: злість, розчарування та незадоволеність тим як ви живите, працюєте, відпочиваєте. Ніколи не тисни на неї й не запитуй «що я маю зробити, щоб повернути тебе?» Жінка не хоче бути ініціатором. Вона не хоче пустослів’я. Здивуй її і почни змінюватися. Припини діяти так, щоб її розчаровувати. Це не легко. Доведеться вийти із власної зони комфорту й показати колишній кращу версію себе.

«Якщо жінка не пішла до іншого чоловіка, то вона пішла конкретно від вас. Що було такого важливого, що вона не отримала з вами? Згадайте усі розмови, про що вона просила вас найчастіше?» - Каріна Матковська радить чоловікам поставити собі такі запитання, аби зрозуміти причину жіночого розчарування.

  • Цікаво:

Ден Бекон, експерт, який допомагає чоловікам повернути своїх колишніх каже:
Змініть свою установку «Я хочу повернути дружину» на «Я хочу стати таким чоловіком, якого захоче повернути моя дружина»

 

Зверни на себе її увагу


Почавши змінюватися – ти зможеш привернути її увагу. Навіть якщо ти думаєш, що вона тобою не цікавиться, ваші спільні друзі донесуть їй потрібну інформацію. Про свої успіхи можеш писати і в особистому блозі чи соціальних мережах. Повір, потайки вона слідкує за ними. Лише тоді, коли ти зможеш викликати в ній своїми діями повагу та цікавість, вона зверне на тебе увагу як на потенційного кавалера, з яким можна побудувати нові стосунки. Але що робити, якщо жінка в жодному разі не хоче йти на контакт.

«Поважайте її особисті рамки. Чоловіки в бажанні повернути кохану після розлучення, схильні переходити міри розумного. В разі відмови у зустрічі чи розмові, не наполягайте. Почекайте кращого моменту. Дайте час стихнути емоціям, і, можливо, навіть скучити» - радить Каріна Матковська.

 

 

  • Цікаво:

чим більше дружина в шлюбі бере на себе відповідальності – тим менш жіночною вона себе відчуває. В наслідок – в неї падає сексуальна зацікавленість до партнера. Бо на підсвідомому рівні, жінка хоче бачити поруч з собою сильного чоловіка, здатного вирішити будь-яку проблему.
 

Робота над помилками

Наш експерт, Карина Матковська, радить чоловікам провести роботу над помилками. Психолог пояснює: є п’ять основних ознак того, що вас люблять. Це слова схвалення, час проведений разом, подарунки, турбота і дотики. Треба зрозуміти, яка з цих ознак найголовніша для вашої екс-дружини. І давати їй те, чого вона потребує.

«Наприклад, мова кохання дружини – турбота. Запропонуйте привезти продукти з магазину, забрати замовлення, помити машину», - радить Каріна.

Налагодити контакт

Це не так вже й просто, але можливо. Ваше завдання стати тим чоловіком, який здатен підкорити жінку, здивувати, знову закохати в себе. Каріна Матковська радить: для цього треба бути акуратним, свіжим, красивим. Таким, який приходив би на побачення й підкорював серце.

«З давніх-давен, жінка обирала собі красивого, здорового і сильного самця. З тих пір нічого не змінилося» - стверджує психолог.

 

Каріна Матковська радить використовувати якорі минулого: зустрітися в місці, яке асоціюється в обох вас з хорошим етапом стосунків, в машині ненароком увімкніть «вашу» пісню. Головне завдання – допомогти дружині згадати як це, коли поруч з вами добре, працюйте на емоційний відгук.

 

«Пам’ятайте, не зважаючи на поширений міф, що жінка любить вухами, висновки вона робить за вчинками» - підкреслює експерт.

Показати цінність

Каріна Матковська підкреслює – цей етап можливий лише тоді, коли всі попередні минули успішно. Тепер можна зближуватися.

«Розкажіть про своє почуття провини, скажіть, що шкодуєте про все, що стало причиною розлучення й визнайте свою вину. Покажіть, що готові працювати над собою. Дайте зрозуміти чому Вам важливо відновити стосунки з нею і яку цінність вона має для вас у житті» - детально пояснює психолог Каріна Матковська.

 

Крім того, експерт радить дізнатися в дружини, чого їй не вистачало в шлюбі і що вона хотіла б змінити. Важливо: в цей момент не перебивати й не сперечатися. Уважно вислухайте й не допускайте попередніх помилок!

Міцної сім’ї та щастя вам!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше