Стівен Кінг висміяв путіна у Твіттері і написав «Слава Україні»: як світ підтримує нашу країну?

Стівен Кінг висміяв путіна у Твіттері і написав «Слава Україні»: як світ підтримує нашу країну?
Поширити в соціальних мережах:

А пошта Сьєрра-Леоне випустила нові марки з українськими рятувальниками…

Пошта Сьєрра-Леоне випустила нові марки з українськими рятувальниками, а у Каннах з'явилася площа Тараса Шевченка. Як ще Україну підтримують в усьому цивілізованому світі – розповідаємо прямо зараз:

У Гаазі проходить виставка творів українського видавництва мальописів UA Comix «Війна в Україні: очима художників». Після завершення виставки роботи буде виставлено на аукціон. Отримані кошти підуть на підтримку ЗСУ.

«Король жахів» письменник Стівен Кінг висміяв агресора путіна на своїй сторінці в Твіттері: «путін думав, що має справу з болонкою. Виявилося, що то була росомаха. Слава Україні!»

Сотні людей вийшли на центральну площу Кракова, щоб висловити свою підтримку Україні, зокрема Маріуполю та «Азовсталі». Акцію влаштували, аби звернути увагу на незламних українських військових, яких не може здолати «друга армія світу».

У Канаді пройшли акції солідарності з Україною, де кожен міг висловити свою підтримку нашій країні у ці важкі часи.

У Оттаві до заходу приєдналися: сенатор Стен Кутчер, посол Литви в Канаді Даріус Скусевичюс, представники посольств Польщі, Балтійської федерації в Канаді та багато інших  друзів України. Акцію влаштували на вулиці перед російським посольством у Канаді, де раніше були встановлені синьо-жовті таблички «Вільна Україна».

Представниця «Євробачення-2022» від Литви Monica Liu також записала кавер на «Стефанію» спільно із Литовським національним театром опери та балету. У кінці відео зазначається, що «Вільнюс підтримує Україну сьогодні та завжди».

Американський музичний журнал Billboard випустив серію історій A Song For Ukraine про українських музикантів і музиканток. Журналісти опублікували історії Андрія Хливнюка, ONUKA, alyona alyona, Юлі Юріної, Олега Скрипки, гурту Kurbasy та інших музикантів, які розповіли про свою діяльність під час війни. Фото зробив харківський фотограф Саша Маслов.

Читайте також:

Джерело: Ukraine NOW

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кокаїн та тютюн в 3000-річних єгипетських муміях: звідки з’явились речовини, які, згідно офіційної версії, завіз Колумб?
Сонячне затемнення-2024: чому надзвичайники в деяких країнах попереджають запастися їжею, водою та пальним?
Футурологи впевнені – створивши штучний інтелект, людство зробило перший крок до самознищення
В центрі спекуляцій: пропаганда рф створила фейк, що «Україна має намір замінити Техас у складі США»
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?

Що сказало управління з розв'язання аномалій Пентагону…

Шок! Першими у космосі побували нацисти?
Шок! Першими у космосі побували нацисти?

Ракету створив інженер з «Аненербе» …

Читати більше