Маленький син Кухар та Стоянова вісім годин йшов до угорського кордону, аби возз’єднатися з батьками

Маленький син Кухар та Стоянова вісім годин йшов до угорського кордону, аби возз’єднатися з батьками
Поширити в соціальних мережах:

Про це розповіла Перша леді України Олена Зеленська…

У лютому маленький Тимур, син Катерини Кухар та Олександра Стоянова, прем’єрів балету Національної опери України, пішки йшов вісім годин до угорського кордону разом із друзями батьків. Про це розповіла Перша леді України Олена Зеленська і додала, що хлопчик мусив тікати від вторгнення у свій день народженн, а батьки, які на початку війни були у відрядженні за кордоном, чекали його, не знаходячи собі місця від хвилювання.

«Нещодавно Катерина та Олександр зібрали овації у шведській Cirkus Arena. Попри війну вони продовжують виступати у найбільших залах Європи в рамках благодійного туру разом з Kyiv Grand Ballet. Бо переконані – мовою танцю можуть говорити про злочини в Україні на весь світ», - впевнена дружина Президента.

Виставу «Жизель» вшанували своєю присутністю її Величність Королева Швеції Сільвія та Його Королівська Високість Принц Карл Філіпп, міністерка культури Швеції пані Жанетт Густафсдоттер та представники дипломатичного корпусу, зокрема, Посол України у Швеції Андрій Плахотнюк.

«Я вдячна за цю підтримку її Величності Королеві та усьому шведському народу. І хотіла б процитувати народну артистку України Катерину Кухар, яка так влучно розповіла про виставу: «У «Жизель» наприкінці настає світанок. Цей момент завжди відгукується у серці – настає світанок і все погане зникає. Щоразу проводжу паралель з Україною та молюся, щоб для всіх нас настало завтра», - розповіла Перша леді України Олена Зеленська.

Читайте також:

Фото: Катерина Кухар ФБ

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кокаїн та тютюн в 3000-річних єгипетських муміях: звідки з’явились речовини, які, згідно офіційної версії, завіз Колумб?
Сонячне затемнення-2024: чому надзвичайники в деяких країнах попереджають запастися їжею, водою та пальним?
Футурологи впевнені – створивши штучний інтелект, людство зробило перший крок до самознищення
В центрі спекуляцій: пропаганда рф створила фейк, що «Україна має намір замінити Техас у складі США»
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?

Що сказало управління з розв'язання аномалій Пентагону…

Шок! Першими у космосі побували нацисти?
Шок! Першими у космосі побували нацисти?

Ракету створив інженер з «Аненербе» …

Читати більше