Силіконові груди: як розпізнати?

Силіконові груди: як розпізнати?
Поширити в соціальних мережах:

Ознаки, за якими ви легко вгадаєте, де «своє», а де імпланти.

У 21 сторіччі пластична хірургія вже не рідкість. З появою нових технологій без проблем змінюється форма носа, підборіддя, щелеп і навіть очей. Можна збільшити стегна за допомогою імплантів, а талію зробити стрункішою. Але найрозповсюдженішою «процедурою краси» залишається мамопластика. Ми зібрали для вас ознаки, за якими можна відрізнити справжні груди від силіконових.

 

Груди занадто близько одна до одної

Несправжні груди завжди будуть дуже близько одна до одної. Природно відстань між ними 5-7 см. Імпланти скорочують цей проміжок. Тож якщо груди дівчини торкаються одна одної, скоріш за все, вони ненатуральні.

Фото: unsplash.com

 

Уголовинка

Видати несправжні груди може також улоговинка між грудьми: якщо груди силіконові, уголовинка буде занадто глибокою. Навіть коли дівчина лежить на боку, проміжок між грудьми не зміниться.

Фото: unsplash.com

 

Занадто високо

Якщо вам здається, що груди знаходяться занадто високо — це не природна особливість. Природно груди знаходяться на рівні пахв.

"Не дуже якісна пластика призводить до того, що груди підіймаються до гори. Це обумовлено тим, що імплант вставляють через розріз у пахві. Це задирає груди догори,"— коментує  американський пластичний хірург Норман Роу.

Фото: unsplash.com

 

Занадто кругла

Справжні груди більше схожі на грушу чи каплю. Якщо груди мають форму м’ячиків, — це імплант. Така особливість напряму пов’язана з формою імплантів.

Фото: unsplash.com

 

Шрами

Зараз їх практично не видно і якщо ви побачите красуню з апетитними формами на пляжі, навряд зможете роздивитись шрами. Але вони все ж таки є. Шрами залишаються в чотирьох місцях — залежно від того, як саме хірург ставив імпланти. Отже, володарку силіконових форм можуть видати маленькі шрами під пахвами, біля сосків або під грудьми. Рідше хірурги роблять маленький розріз приблизно на сантиметр вище пупка. В цьому місці хірургічний шрам може залишитись тільки після мамопластики.

Фото: freepik.com

 

Звук

Імпланти бувають не тільки силіконові. Іноді вони наповнені спеціальним розчином. Але рідиною їх заповнюють не повністю, а залишають повітряну кишеню. Якщо дуже гарно прислухатись в повній тиші, можна почути характерне «хлюпання», коли жінка рухається.

 

«Скоріш за все, для цього вам знадобиться стетоскоп» - сміється хірург.

 

Непропорційність

Якщо дівчина струнка, але має дуже пишні груди, це силікон. Не виключено, що її так обдарувала матінка-природа, але така непропорційність зустрічається дуже рідко, майже ніколи. Це пов’язано із кількістю підшкірного жиру: більшу частину грудей складає саме він, і якщо ви бачите «суху» дівчину з пишними об’ємами — не вірте.

Фото: unsplash.com

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Читати більше