Шахтар-Манчестер Сіті 0:3. Перспективи українців в Лізі чемпіонів

Шахтар-Манчестер Сіті 0:3. Перспективи українців в Лізі чемпіонів
Поширити в соціальних мережах:

Донецький Шахтар пропустив три м'ячі в домашньому поєдинку Ліги чемпіонів, програвши Манчестер Сіті, чим викликав бурхливу реакцію фанів.

Матч 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів "Шахтар" – "Манчестер Сіті", що завершився поразкою гірників з рахунком 0:3, розчарував та обурив українських фанатів.

А от головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека переконаний, що команда заслужено програла. Проте налаштований на перемогу у наступному поєдинку.

"Треба визнати, що" Манчестер Сіті "був сильніше, набагато сильніше. Вони виграли матч в красивому стилі. Ми намагалися грати добре, намагалися тримати м'яч, але цього не вистачило для успіху в матчі з такою класною командою, – приводить Апостроф слова наставника "Шахтаря". – У Манчестері доведеться ще складніше. Але ми будемо боротися до останнього і постараємося зачепитися. У кожному матчі ми граємо на перемогу, і найближча гра не стане винятком".

За словами Фонсеки, він не збирається міняти схему в грі проти "Манчестер Сіті" в Англії, яка пройде 7 листопада:

"У нас відмінно вироблена тактика. Перехід на гру в три центральні захисники? Це цікаво, але я не замислювався про те, щоб наша команда так діяла. Чесно кажучи, тому що ця схема мені не дуже імпонує".

"Така гра і очікувалася, але ми багато дозволили супернику: були помилки, втрати м'яча. Команда з таким класом, як у "Манчестер Сіті", відразу цим користується – йде вперед, вриваються футболісти, створюють моменти. Вважаю, вони перемогли заслужено і результат можна назвати закономірним. До того ж, у нас були відсутні важливі гравці – поділився враженнями від матчу гравець "Шахтаря" Тарас Степаненко. – Ми не скаржимося, але іноді таке трапляється. Ми бачили, скільки було втрат м'яча в першому таймі в простих ситуаціях. Але ні в якому разі не можна опускати руки. Потрібно зробити висновки, працювати і йти далі, адже попереду ще три поєдинки. Нічого трагічного не сталося і нічого для нас не втрачено".

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше