Сексуальні та небезпечні: жіночі професії, що вражають

Сексуальні та небезпечні: жіночі професії, що вражають
Поширити в соціальних мережах:

Голі азіатки пірнають в воду - еротична фантазія чи робочий процес?

Навіть через 100 років боротьби за рівні права жінок та чоловіків, у світі з’являються нові професії, що вражають і збуджують чоловічу фантазію. 

Японська ама

Ще їх називають «жінки моря». Ама пірнають в море за мушлями, перлинами та водоростями. Вважається, що жінки можуть затримувати дихання довше, ніж чоловіки, тому найбільше ама саме серед жіночої половини населення. 

Раніше ама пірнали в воду зовсім оголеними, щоб зайві речі не заважали плавати. Єдине, що залишалося на ама – пов’язка на стегнах. Вона тримала ніж, яким ама виймає мушлі з каменів.

Зараз пірнання ама виглядає не так романтично, як 100 років тому. По-перше, вже існують зручні водолазні костюми, які захищають і не заважають працювати під водою. По-друге, молодих дівчат серед ама зовсім не залишилось. Переважна більшість - це жінки похилого віку.

Фото: freepik.com  

Обіймальниця на годину

Така «робота» з’явилась зовсім нещодавно і вже стала популярною в США і Великобританії. В умовах шаленого ритму життя багато людей самотні. А потреба в тактильних відчуттях залишається. 

Американка Саманта Хесс надихнулась соціальною акцією Free hugs. Це флешмоб: люди виходять на вулицю з плакатами  «Free Hugs» і обіймаються з незнайомими людьми. 

Це наштовхнуло Саманту Хесс на думку: навіть якщо людина тобі не знайома, її обійми приносять радість і позитивні емоції. 

Так вона вирішила запропонувати світу послугу «обіймів за гроші». Саме це принесло їй світову популярність і звання «першого у світі професійного кадлера» (від англійського cuddle - обійми).

Жіночі обійми нагадують людям про материнську любов, тому серед кадлерів в основному жінки. Але іноді зустрічаються і чоловіки. Головна умова кожного сеансу обіймів – лише обійми, нічого більше. 

Фото: freepik.com  

Подружки нареченої в оренду

Одного разу китаянку Ксу Ліша запросили на весілля, як дружку. Подругою нареченої вона не була, тож її попросили просто «попрацювати» подругою на весіллі. Практична дівчина збагнула, що цю послугу можна продавати та відкрила власне агентство, де можна взяти подружку нареченої напрокат. 

Всі дівчата тут проходять жорсткий кастинг. Основна вимога – струнка фігура, гарне обличчя (але не красивіше за обличчя нареченої, звичайно:)) і шляхетні манери.

Мабуть, це – найжіночніша професія з переліку, адже мало хто захоче побачити хлопця в ролі подружки нареченої.

Фото: freepik.com  

Убивча краса

У 2010 році в Мексиці було відкрито дуже цікаву «вакансію». В озброєне угрупування у місті Хуарес наймали жінок-кіллерів. Вони, як і подружки нареченої, мали бути привабливими, спортивними та вміти поводитися зі зброєю. Ватажки банди вважали, що жінка викликатиме менше підозри та їй легше підібратись до ворога ближче. 

Дедалі більшої популярності набирає і професія жінки-охоронця. У лідера Лівії Муаммара Каддафі взагалі була ціла армія жіночого спецпідрозділу – «Гвардія амазонок» та «Монахині революції». Варто визнати, сучасні амазонки охоче беруть до рук зброю та опановують бойові мистецтва.

Фото: freepik.com  

 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Загадка у Сомині: таємничий водяний монстр затягує худобу на дно озера у селищі на Волині
Пропаганда змушує людей вірити у героїзацію війни: що насправді ховається під маскою «невідомого героя»?
Читати більше