Що подарувати жінці на 8 березня

Що подарувати жінці на 8 березня
Поширити в соціальних мережах:

​​​Ламаєте голову над подарунком для дорогих жінок? Розслабтеся, редакція сайту 2+2 подумала за вас! Читайте добірку подарунків на будь-який смак в матеріалі.​​​

  • Сертифікат в спа-салон

Геть лозунг: “місце жінки на кухні”! Кожна представниця слабкої статі мріє про відпочинок.  У спа вона не лише забуде про буденні турботи, а й відчує себе королевою біля ніг якої весь світ. Бані, масаж, басейн, процедури для тіла – усе для повного релаксу!

Ціна: від 180 -10000 гривень. В залежності від переліку послуг, які ви готові подарувати.

  • Прикраси

Ви ж пам’ятаєте, що кращі друзі жінки – діаманти? Так-так! прикрас для жінки не буде забагато. Можна обирати як з біжутерії, так і з дорогоцінних металів. З камінням і без нього. Мамі можете сміливо купувати прикраси з перлами – вони пасують старшим жінкам. А сестрі, коханій чи доньці обирайте модні сучасні прикраси. Перед святами ювелірні бутики роблять різноманітні знижки та акції.

Ціна: від 150 грн. 

  • Солодощі

Якщо ви знаєте, що ваша жінка не на дієті й не хвилюється за свою фігуру – сміливо даруйте солодощі. З улюблених цукерок чи шоколаду роблять цілі композиції. Ще на ваш вибір коробки зі смаколиками, на яких вже  замість вас придумали й написали привітання: «для мами», «коханій», «найкращій доньці у світі». Ну а якщо любите готувати – приготуйте торт власноруч! Будь-яка жінка розтане перед таким солодким подарунком. І можливо, віддячить вам чимось не менш солодким. Ну а якщо ваші руки не пристосовані для готування – замовляйте солодощі ручної роботи: цукерки, еклери, торт, капекейки.

Ціна: від 100 грн.

  • Фотосесія

Студійна фотосесія – це не лише красивий фотоальбом в результаті. Це море емоцій для ваших жінок. Макіяж, зачіска, гарний одяг.  Увага прикута лише до неї – все це нагадує представниці прекрасної статі, що вона ніжна чутлива ЖІНКА. Від такого подарунку вона точно буде в захваті.

Ціна: від 1500 грн.

  • Сертифікат в салон краси

Косметичні процедури – це життєва необхідність для жінки. Вона робить їх практично щомісяця, тому тут ви точно не прогадаєте. Головне дізнатися салон, в якому працюють її улюблені майстри й купити там сертифікат.

 Ціна: від 300 грн

  • Спідня білизна

І мова не лише про комплекти трусів і бюстгальтера. Ви можете обрати шовкову піжаму чи халат. Жінки в захваті від натуральних тканин на своєму тілі. Головне не прогадати з розміром.

 Ціна: від 700 грн.

  • Квитки на концерт улюбленого артиста

Найкращий подарунок – це емоції! Якщо ви знаєте чиї пісні без перестану слухає ваша кохана, бігом замовляйте квитки. Чудовий варіант для святкового вечора– театр. Але тут треба діяти оперативно – квитки тануть на очах.

 Ціна: від 500 грн.

  • Майстер-клас

Якщо хтось із ваших близьких жінок любить малювати-подаруйте участь у майстер-класі з малювання. За чотири години вона з допомогою вчителів створить власну картину. Це неймовірні емоції! Ще один варіант – гончарство. В результаті жінка отримає власноруч зроблене горнятко для кави чи чаю. Психологи кажуть, що це прекрасні варіанти для зняття стресу та тривоги. То ж потурбуйтеся про душевний спокій і емоційний заряд близьких.

Ціна: від 500 грн.

  • Косметика та парфумерія

З цим подарунком треба бути обережним. Якщо ви точно знаєте улюблений аромат жінки-можна сміливо дарувати. Що стосується косметики, безпрограшний варіант туш – якщо жінка не алергік, їй підійде практично будь-яка. Але лише її буде замало. Кращий варіант - подарунковий сертифікат в магазин, де вона сама зможе обрати те, що любить.

 Ціна: від 200 грн.

  • Подорож

Знову прекрасні емоції! Купіть квитки в сусіднє місто, поблукайте новими вуличками. Або відвідайте старовинні замки України. Ось Вам і подорож, і романтика в одному флаконі. Якщо геть хочете звалити її з ніг – вручіть путівку на море.

Ціна: від 300 грн.

І запам’ятайте: чим щасливіша жінка-ти легше життя чоловіка 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше