Сайт знайомств: як спілкуватись, щоб знайти пару

Сайт знайомств: як спілкуватись, щоб знайти пару
Поширити в соціальних мережах:

Щоденно близько півтора мільйона людей проводить по чотири години на сайтах знайомств. Та як треба спілкуватися, щоб знайти пару?

Дослідницька фірма Pew Research з'ясувала: 59% дорослих вважають, що інтренет – це чудовий спосіб знайомитися з людьми. Пошук пари на такому спеціалізованому порталі – це вже норма. Але не знаючи правил виживання на таких сервісах, шукати обранця чи обраницю можна роками – і все безуспішно.

«Зареєстрованих на сайтах знайомств чоловіків й жінок, можна розділити на кілька груп: перші – хочуть сім’ї та шлюбу; другі – секс на ніч; треті - прагнуть змін у своєму житті, але ще не визначилися яких саме; четверта група – особливо небезпечна – прагнуть грошей та наживи» - коментує тему психолог Світлана Скринник. 

Світлана підкреслює: щоб знайти пару відповідно своєму запиту, треба дотримуватися певного алгоритму дій.

Перш за все – треба зареєструватися.
Оберіть сайт. Але за для власної безпеки, прочитайте відгуки про нього в мережі.
 
Приділити увагу профілю та статусу. 
В жодному разі не вказуйте попсові та заїжджені цитати з інтернету. Психологічно – це відштовхує. Партнер по той бік екрану сприймає таку особу як інфантильну. А якщо цитата ще й повчає чогось і вказує як треба жити – то власник профілю ризикує залишитися самотнім ще на довго.  Краще вкажіть своє життєве кредо. 

Фото. 
Один з найважливіших елементів профілю. Тому зображення треба обирати ретельно. Хоча це сайт знайомств і зовнішність – перше на що звертають увагу, уникайте відвертих фотографій.  Відділ досліджень американської компанії Hinge, яка являється розробником додатку для знайомств, з'ясував: найбільше у віртуальному світі симпатизують чорно-білим зображенням. Також викликають симпатію буденні світлини з живими емоціями. А ось постановочні фото, з нічних клубів чи пляжів – навпаки – відштовхують людей від потенційної пари. 

«Якщо в профілі чоловіка ви бачите занадто багато селфі, майте на увазі – він не налаштований на серйозні стосунки! Якщо ж купа селфі в жіночому профілі – по той бік екрану мисливиця не за вами, а за вашим гаманцем!» - каже психолог Світлана Скринник. 

Експерт також підкреслює: якщо віртуальна пасія дуже ретельно розглядає ваші фото, описує в розмові чи коментарі ваші прикраси, бренди одягу – відправляйте таких залицяльників у бан! Швидше за все – це теж аферисти чи шукачі легких грошей 

Пишіть правду! 
Можна уявити себе президентом нафтової компанії чи Міс Всесвіт. Але рано чи пізно – доведеться зустрітися з партнером в реальності. І тоді брехня відкриється. То ж якщо мета – серйозні стосунки – пишіть про себе все як є. 

Вводьте в фільтри пошуку реальні критерії. 
Шукаючи дівчину з модельною зовнішністю чи чоловіка мрії, можна так і залишитися самотнім. Хоч на сайтах зареєстровані мільйони – треба вводити реальні параметри пошуку. Не обмежуватися зростом до 1,70 чи вагою в 55 кг. А раптом твоє щастя лише на зайві 100 грам більше. 

Мессенджері. 
Ці диво-додатки дають змогу весь час бути на зв'язку. Але ж хто перший має
написати?

« У віртуальному світі не існує правила, що перший крок має зробити джентельмен. Якщо хочеш змін й бачиш симпатичний профіль – пиши, не зважаючи хто ти – чоловік чи жінка!» - пояснює психолог Світлана Скринник.  

Правила переписки. 
З чого ж почати спілкування? Якщо є анкета, яка кинулася тобі в око – перш за все – почитай її. З'ясуй, що цікавить потенційного претендента на стосунки: книжки, фільми, музика. Лише тоді пиши.

«Одного «привіт» - буде замало. Будьте готові отримати у відповідь таке ж привітання. Можливо, ще пропозицію на секс. Якщо ви напишите одне-два речення – дасте цим зрозуміти партнеру серйозність своїх намірів», - звертає увагу психолог Світлана Скринник.

Експерт також підкреслює: ніколи не варто поспішати з відповіддю. Треба вміти не лише розпалити інтерес до себе, але й показати, що окрім сайту знайомств в тебе ще купа важливих справ. Золотим вважається правило не відповідати у вечір п'ятниці та вихідні – це час розваг та зустрічей з друзями.  

Якщо бажання знайти кохання щире – реєструйтеся одразу на кількох сайтах. Так шанс зустріти свою пару виростає в кілька разів.
 
 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Читати більше