"Реал" у Львові спричинив фурор

"Реал" у Львові спричинив фурор
Поширити в соціальних мережах:

Поява Кріштіану Роналду стала знаменною подією для Львова. 

25 листопада на "Арені-Львів" донецький "Шахтар" провів матч з "Реал Мадридом" у рамках п'ятого туру групового етапу  Ліги Чемпіонів. Футбольні фанати з нетерпінням чекали біля готелю появи мадридських гравців протягом двох днів, що взяти автограф чи сфотографуватись. І хоча дубль вдалось зробити не тільки Рональду, а й Тейшейрі, саме Кріштіану звів усіх фанатів з розуму, які навіть ночували під готелем, щоб побачити свого фаворита. Матч завершився з рахунком 3:4 не на користь "Шахтаря".

Перший тайм команда Рафаеля Бенітеса розпочала відразу з атак, і на 18-й хвилині Рональду вже забив м'яч головою у ворота. Гірникам ніяк не вдавалось довести свої атаки до кінця, тому на перерву гравці пішли з рахунком 0:1. Другий тайм став для "Шахтаря" суцільним жахом, бо "Реал" забив два голи підряд: спочатку Рональду, а потім Карвахаль майстерно обіграли Азаведо та влучили у ворота суперника. Та коли Рональду зробив дубль, "Шахтар" нарешті прокинувся – Тейшейра забив гол на 77-й хвилині,  а на 88-й Детиньо грудьми переправив  м'яч в сітку. Дубль Тейшейри на 88-й хвилині та рахунок 3:4 вселив надію у вболівальників. Однак чуда все-таки не трапилось, і "Шахтар" програв.

Перед матчем подейкували, що у команді "Реала" все було досить напружено. Поразка 0:4 після гри з "Барселоною" та персональний конфлікт Роналду і головного тренера Бенітеса повинні були мати погані наслідки для командної гри. Однак, тренер "Реала" спростував всі чутки.

"Реал завжди буде під прицілом критики. Вона з'являється навіть тоді, коли Реал грає дуже добре. Готовий запевнити, що з Кріштіану в мене немає ніяких суперечок", - розповів Рафаель Бенітес.

Головний тренер "Шахтаря", у свою чергу, на прес-конференції після гри після зазначив, що дуже розчарувався у грі захисника Ярослава Ракицького.

"Ракицький зіграв слабко. Був занадто нервовий. Хотілося б, щоб поводився як лідер – без витівок, і капризів", - зазначив Мірча Луческу.

Нагадаємо, що наступний виїзний поєдинок "Шахтар" зіграє проти "ПСЖ", а "Мальме" – проти "Реала". А для того, щоб пройти у Лігу Європи, гірникам треба зіграти 8 грудня у Парижі не гірше від "Мальме", яка гратиме в той же день у Мадриді.

Як оцінюють шанси гірників футбольні експерти? Про це у відео.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Читати більше