"Реал" у Львові спричинив фурор

"Реал" у Львові спричинив фурор
Поделиться в социальных сетях:

Поява Кріштіану Роналду стала знаменною подією для Львова. 

25 листопада на "Арені-Львів" донецький "Шахтар" провів матч з "Реал Мадридом" у рамках п'ятого туру групового етапу  Ліги Чемпіонів. Футбольні фанати з нетерпінням чекали біля готелю появи мадридських гравців протягом двох днів, що взяти автограф чи сфотографуватись. І хоча дубль вдалось зробити не тільки Рональду, а й Тейшейрі, саме Кріштіану звів усіх фанатів з розуму, які навіть ночували під готелем, щоб побачити свого фаворита. Матч завершився з рахунком 3:4 не на користь "Шахтаря".

Перший тайм команда Рафаеля Бенітеса розпочала відразу з атак, і на 18-й хвилині Рональду вже забив м'яч головою у ворота. Гірникам ніяк не вдавалось довести свої атаки до кінця, тому на перерву гравці пішли з рахунком 0:1. Другий тайм став для "Шахтаря" суцільним жахом, бо "Реал" забив два голи підряд: спочатку Рональду, а потім Карвахаль майстерно обіграли Азаведо та влучили у ворота суперника. Та коли Рональду зробив дубль, "Шахтар" нарешті прокинувся – Тейшейра забив гол на 77-й хвилині,  а на 88-й Детиньо грудьми переправив  м'яч в сітку. Дубль Тейшейри на 88-й хвилині та рахунок 3:4 вселив надію у вболівальників. Однак чуда все-таки не трапилось, і "Шахтар" програв.

Перед матчем подейкували, що у команді "Реала" все було досить напружено. Поразка 0:4 після гри з "Барселоною" та персональний конфлікт Роналду і головного тренера Бенітеса повинні були мати погані наслідки для командної гри. Однак, тренер "Реала" спростував всі чутки.

"Реал завжди буде під прицілом критики. Вона з'являється навіть тоді, коли Реал грає дуже добре. Готовий запевнити, що з Кріштіану в мене немає ніяких суперечок", - розповів Рафаель Бенітес.

Головний тренер "Шахтаря", у свою чергу, на прес-конференції після гри після зазначив, що дуже розчарувався у грі захисника Ярослава Ракицького.

"Ракицький зіграв слабко. Був занадто нервовий. Хотілося б, щоб поводився як лідер – без витівок, і капризів", - зазначив Мірча Луческу.

Нагадаємо, що наступний виїзний поєдинок "Шахтар" зіграє проти "ПСЖ", а "Мальме" – проти "Реала". А для того, щоб пройти у Лігу Європи, гірникам треба зіграти 8 грудня у Парижі не гірше від "Мальме", яка гратиме в той же день у Мадриді.

Як оцінюють шанси гірників футбольні експерти? Про це у відео.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

«Фургон с оркестром»: как рашистские парады и флешмобы формируют нужную кремлю психологию россиян?
Солидарность Тайваня в украинской борьбе: история самопожертвования добровольца Джонатана Ценга
«В дом корабль приплыл»: масштабы разрушений и восстановление после подрыва россиянами Каховской ГЭС
«В дом корабль приплыл»: масштабы разрушений и восстановление после подрыва россиянами Каховской ГЭС

Россия еще и плотно обстреливала затопленные территории, чтобы помешать эвакуации...

Телеканал 2+2 будет транслировать матч «Днепр-1» против «Динамо»
Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его
Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его

Сегодня только 3% украинцев поддерживают статус русского языка как второго официального…

Узнать больше