Про що розмовляють чоловіки: ТОП-7 тем

Про що розмовляють чоловіки: ТОП-7 тем
pexels.com
Поширити в соціальних мережах:

Дізнайтеся, які теми чоловіки обговорюють найчастіше.

Мужчини завжди знаходять теми для розмов, але про що розмовляють у суто чоловічій компанії? Редакція 2plus2.ua дізналася теми, які ніколи не втрачають актуальності серед сильної статі.

pexels.com

  • Секс. Звісно, чоловіки з повним завзяттям обговорюють нічні експерименти з дружиною, і навіть можуть порекомендувати щось новеньке один одному. Безсумнівно, ви не часто почуєте цю тему в компанії малознайомих чоловіків. Але знайте, що чоловіки люблять поговорити на тему з «перчинкою».
  • Жіночі груди. Це справжня слабкість сильної статі. Навіть якщо чоловік надає перевагу пружним сідницям, він все одно буде не проти обговорити пишні форми своєї колеги або знайомої.

Багатогодинна бесіда може початися зі звичайної  фрази: «Сьогодні я побачив таку жінку в метро…». І не дивуйтеся тому факту, що чоловіки можуть говорити та навіть пліткувати декілька годин поспіль.

unsplash.com

  • Бізнес-план. Чоловіча фантазія дивна штука. Вигадати якийсь креативний подарунок своїй другій половинці може бути набагато важче, аніж створити справжній бізнес-план.

Вони вигадують та вдосконалюють вже готові думки щодня – спочатку прокручують всі дії в голові, а потім діляться ними з друзями. План розвитку своєї мережі СТО буде пропрацьований до дрібниць, а от реалізація задуму – це вже інше.

  • Автомобілі та мотоцикли. Безсумнівно, ця тема лунає всюди. Тисячі моделей, мільйони кольорів та тюнинг на будь-який смак. Кожен знайде собі металевого «улюбленця», від якого буде «танути» при кожній зустрічі.

Частенько чоловіки розмовляють зі своєю автівкою або мотоциклом, і це не дивно. Для них його «залізний кінь» – вірний друг, і образивши його, ви ображаєте власника.

Навіть, якщо чоловік поки що не придбав власний автомобіль, він все одно буде активно про це говорити та дискутувати.

unsplash.com

  • Дратівливі люди. Скарги на колег або знайомих, які дратують – справжній «хліб» для розмов. На відміну від жінок, сильна стать не скаржиться на життя загалом. Чоловічий вибір припадає на певну людину, яка спричиняє неприємності. До речі, це секретна тема, бо вона прирівнюється до пліток.
  • Плітки. За даними досліджень, чоловіки пліткують більше за жінок. Щоправда, події для обговорення обираються трохи ретельніше, але факт залишається фактом. Обговорити непідтверджену вагітність знайомої і спробувати вгадати стать дитини – цілком нормально.
  • Досягнення. Хизуватися завойованою жінкою, підвищенням зарплати або зміною роботи – найкраще, що може розповісти про себе чоловік. Такі розмови означають, що він стає сильнішим, і це робить його кращим на фоні друзів.

Якщо вам здається, що це просте вихваляння і самоствердження, то ви помиляєтеся. Тут зберігається обережність у висловлюваннях і тактовність, адже надмірність може спричинити сварку, а в підсумку й «засуху» у спілкуванні.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
Читати більше