Про що не варто говорити на першому побаченні?

Про що не варто говорити на першому побаченні?
pexels.com
Поширити в соціальних мережах:

У вас не буде другого шансу, щоб справити перше враження.

Кожен чоловік хоче приємно вразити жінку, яка йому симпатизує. І саме перше побачення вирішує, чи буде у вас друге, третє, а то й соте рандеву!

Ретельна підготовка доленосної зустрічі дуже зворушлива і важлива, але окрім організаційних деталей варто подумати й про те, якою буде ваша розмова з дамою серця.

Про що варто говорити, а що відкласти для наступних побачень? Редакція 2plus2 підібрала для вас теми, яким не місце на дебютній зустрічі.

  • Колишні

Люди навіть не здогадуються, як часто їх слова тлумачать неправильно, і яке перше враження викликають в інших їхні розповіді. Насправді, це не рідкість, коли на першому побаченні чоловік і жінка розповідають про попередні стосунки. Але ця тема дуже особиста, вона може зачепити почуття або ж нагнати неприємних спогадів. Залиште минуле позаду, адже ви прийшли на побачення, аби будувати ваше майбутнє.

  • Вульгарні анекдоти

Дами обожнюють чоловіків із почуттям гумору, але й міру знати потрібно. Не хочете здатися хтивим бабієм – «фільтруйте» свої жарти. Ваші давні подруги можуть обожнювати такі анекдоти, але є ймовірність, що нова знайома не так вас зрозуміє і покине побачення завчасно.

  • Гроші

Зачіпаючи тему грошей, ви дуже ризикуєте. Бо якщо розповідаєте про свою зарплатню, запитуєте про неї у співрозмовниці, вихваляєтесь або ж нарікаєте на достаток – вона може подумати, що це ваша головна цінність у житті. Не надто приємне перше враження, чи не так? Тим паче, психологи стверджують, що постійні розмови про гроші – це перша ознака невпевненості в собі.

  • Вихваляння

Показати себе з найкращого боку, звісно, потрібно. Але не перестарайтеся, бо жінки хоч і люблять вухами, та дуже гарно розпізнають брехню й перебільшені досягнення. Розповідайте лише правду, і тоді, якщо стосунки знайдуть своє продовження, вам не буде за що червоніти й виправдовуватись.

  • Політика та релігія

Ви можете не знати, на скільки релігійною є людина або ж яку політичну силу вона підтримує. Навіть мимохідь згадавши якусь з цих тем можна образити жінку, проявити неповагу, показати себе невихованим або перетворити милу розмову на палку дискусію. Навряд чи така зустріч матиме щось спільне з романтикою.

  • Скарги

Якщо ви хочете розповісти про корки на дорозі або ж боса, який вам постійно надокучає, краще зробіть це у компанії старих вірних друзів. А на побаченні відпустіть увесь негатив та налаштуйтеся на приємне проводження часу.

  • То про що ж можна говорити на першому побаченні?

Тем для розмов дуже багато – хобі, книги, музика, кінематограф. Розкажіть про подорожі, життєві цінності та кумедні історії з дитинства. Можете розповісти про те, що вас надихає, і, звісно, не забудьте запитати про це у красуні навпроти. 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Business Breakfast з Володимиром Федоріним від Forbes відтепер доступний на Київстар ТБ
В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину
В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину

Все завдяки санкціям та злагодженій роботі ЗСУ, СБУ та ГУР…

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
Читати більше