Про що не можна було говорити раніше: на «1+1 Україна» відбудеться прем’єра спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік. За кадром»

Про що не можна було говорити раніше: на «1+1 Україна» відбудеться прем’єра спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік. За кадром»
Поширити в соціальних мережах:

Цикл ексклюзивних інтерв’ю, які не потрапили до проєкту «Рік»…

28 квітня о 21.45 на каналі «1+1 Україна» відбудеться прем'єра спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік. За кадром».

У ньому журналіст покаже повні версії інтерв’ю з найвпливовішими військовими керівниками України та розкриє ще більше досі невідомих подробиць, про які не можна було говорити раніше.

«До фільму «Рік» потрапила частина відзнятого матеріалу. Щось не увійшло з міркувань безпеки, а щось – просто не вмістилось у хронометраж. Як журналіст я розумію цінність цих матеріалів. Якщо в мирні часи інтерв’ю військового керівництва держави швидко втрачають актуальність, то під час війни кожне слово та кожна відповідь закарбовується в історії. Мій обов’язок показати ці інтерв’ю повністю. І тепер це вже можна зробити», – прокоментував Дмитро Комаров.

У проєкті покажуть повні версії інтерв’ю з Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним, Головою ГУР Кирилом Будановим, Міністром оборони Олексієм Резніковим, Головою Служби безпеки Василем Малюком, а також Президентом Володимиром Зеленським.

Як вдалося організувати таке інтерв’ю з Президентом? Що може змусити Кирила Буданова плакати? Як Олексій Резніков літав до Білорусі на перемовини з росією, розуміючи, що може не повернутися? Ці та інші відповіді глядачі почують з перших вуст в спецпроєкті Дмитра Комарова «Рік. За кадром».

Не пропустіть прем’єру 28 квітня о 21.45 на «1+1 Україна».

Авторський проєкт «Рік» Дмитра Комарова став найбільш обговорюваним документальним проєктом за останній рік. Згадки про нього з’являлись у найвідоміших виданнях світу: The Times, Daily Mail, The independent, New York Post, The Telegraph та інших. Прем’єра, що відбулась у річницю повномасштабного вторгнення на «1+1 Україна», отримала високі рейтинги. Загальна частка телеперегляду на телеканалі «1+1 Україна» та у марафоні Єдині новини склала 26,6% за аудиторією 18-54 (50+) та 24,5% за аудиторією 4+ (50+). Охоплення – 1,77 млн за аудиторією 4+ (50+) та 712 тисяч глядачів за аудиторією 18-54 (50+). На YouTube фільм подивилися більше 13 мільйонів разів. Проєкт було перекладено англійською, іспанською, португальською та французькою мовами. Нещодавно Дмитро Комаров повідомив, що триває робота над перекладами на інші мови.

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Загадка у Сомині: таємничий водяний монстр затягує худобу на дно озера у селищі на Волині
Пропаганда змушує людей вірити у героїзацію війни: що насправді ховається під маскою «невідомого героя»?
Читати більше