Прес-тур іноземних журналістів у Маріуполь: яке нове «кіно» готують окупанти?

Прес-тур іноземних журналістів у Маріуполь: яке нове «кіно» готують окупанти?
Поширити в соціальних мережах:

Ця новина викликає просто шквал емоцій…

Російська фабрика фейків продовжує свою брехливу режисуру. Ба більше - усвідомивши, що світова громадськість більше не вірить неправдивим повідомленням російських телеканалів, кремлівські пропагандисти вирішили залучити до своєї діяльності європейських журналістів та світові ЗМІ...

За даними воєнної розвідки України, Департамент інформації та масових комунікацій міністерства оборони країни-окупанта терміново готує прес-тур іноземних журналістів на тимчасово окуповані території України.

«З 18 до 21 травня окупанти планують показати представникам ЗМІ зруйновані райони Маріуполя. Щоб звинуватити Україну в руйнуванні міста та масових вбивствах мирних мешканців, російські пропагандисти вже завезли в Маріуполь уламки українських боєприпасів, зібраних зі всіх окупованих районів Донецької області, та готують завезених з Донецька та Горлівки “місцевих очевидців”, які розповідатимуть журналістам про “злочини” захисників Маріуполя», - йдеться в повідомленні

Так званий “прес-тур” також передбачає виїзд групи з Ростова-на-Дону та відвідування журналістами Херсону, Нової Каховки, Скадовська, Армянська та Донецька, де запланована зустріч з кремлівською маріонеткою Д. Пушиліним.

До участі в “прес-тур” міністерство оборони рф намагається залучити представників засобів масової інформації з Франції, США, ФРН, Японії, Греції, КНР, Білорусі, Індії, Венесуели, Болгарії та ОАЕ.

Розвідка України застерігає іноземних журналістів щодо планів пропагандистів країни-агресора зробити їх співучасниками створення фейкових матеріалів та нагадує про кримінальну відповідальність за незаконний перетин державного кордону України й проникнення на територію незалежної держави.

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше