Потужна магнітна буря: як врятуватися

Потужна магнітна буря: як врятуватися
Поширити в соціальних мережах:

Поінформованість про геомагнітну обстановку дозволить заздалегідь підготуватися до несподіванок з боку Сонця, а також вберегти здоров'я і загальне самопочуття.

Протягом усього листопада Сонце помітно активізується, очікується кілька тривалих магнітних сплесків, які відчують всі метеозалежні люди. 

Магнітні коливання очікуються 14, 26 і 27 числа. Магнітна буря у листопаді можлива 30 числа, а також 1-2 грудня, повідомляє Лабораторія Рентгенівської астрономії Сонця.

Під час магнітних бур і геомагнітних коливань чутливі до них люди можуть відчувати головний біль, безсоння, порушення роботи серцево-судинної системи, загострення хронічних захворювань , зниження працездатності, занепад сил. Можливі також раптові зміни настрою, депресія та стреси.

У такі дні медики радять обмежити серйозне фізичне навантаження та намагатися уникати стресових ситуацій. Відкладіть на певний час роботу, що вимагає підвищеної уваги, та частіше відпочивайте, бувайте на свіжому повітрі, а також слідкуйте за тим, щоб харчуватись правильно. Бажано також відмовитись від вживання алкогольних напоїв.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше