«Попросили дитяче харчування не передавати. Всіх вбили»: бізнесмен Гарік Корогодський про жахи у Бучі

«Попросили дитяче харчування не передавати. Всіх вбили»: бізнесмен Гарік Корогодський про жахи у Бучі
Поширити в соціальних мережах:

Тілами чоловіків, жінок та дітей усипані вулиці…

Неможливо описати словами те, що зараз бачать наші захисники ЗСУ, поліцейські та мінери, які зайшли до міс Гостомель, Ірпінь, Буча. Тілами чоловіків, жінок та дітей усипані вулиці. Всі вони були по-звірячому, безжально та цинічно вбиті російськими солдатами.

 «У Бабин Яр мене водив тато. Розповідав про рів, про те, як його мати своїй дочці шестирічній перед розстрілом гладила сукню камінням. Щоб виглядала гарно. Звідки він міг це знати, брехав. А я не слухав, швидше б додому і у футбол із пацанами. Тому що мені також було шість. Вчорашні фото довго не дозволять грати. З дитинства пам'ятаю зупинки електрички із милими назвами – Ірпінь, Буча, Лісова Буча. А зараз попросили дитяче харчування не передавати… Дітей немає, майже всіх убили… Поки що незрозуміло, як займатися буденним, як працювати», - не зможе стримати емоцій український бізнесмен Гарік Корогодський, який намагався допомагати провізією Києву та містам області.

У росіян немає нічого святого. Те, як вони знищують наш народ, не шкодуючи навіть дітей, показує їх розумовий та моральний розвиток, який дорівнює 0. Президент Євросоюзу Шарль Мішель назвав геноцид українців у Бучі «Бучанською різаниною».

«Я шокований фотографіями, які врізаються в пам'ять та свідчать про звірства, скоєні російською армією у звільнених районах Київщини. ЄС допоможе Україні та НУО зібрати необхідні докази для позовів до міжнародних судів. Подальші санкції та підтримка ЄС на підході», - написав Мішель у себе на сторінці у ФБ.

Росія та кожен росіянин, який причетний до геноциду українського народу сповна відповідають за свої звірства. А Україна – переможе!

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше