«Погрузити Україну в суцільну темряву і холодну зиму – це їхня мрія»: Буданов про нездійсненні плани кремля

«Погрузити Україну в суцільну темряву і холодну зиму – це їхня мрія»: Буданов про нездійсненні плани кремля
Поширити в соціальних мережах:

Все, що робить зараз росія – це акт тероризму…

Останні тижні росія нещадно завдає ударів по цивільній інфраструктурі України. Іранські дрони, які країна-терорист використовує у війні, та ракети влучають в критично-важливі енергетичні об’єкти. І хоча наші захисники більшість з них ліквідовують до того, як вони долетять до цілі, є такі що проривають український захист. Яка кінцева мета цих обстрілів, розповів керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов.

«Все, що робить зараз росія – це акт тероризму. Найголовніша їх мета – посіяти паніку, страх, невпевненість у завтрашньому дні. Паніка і страх – це головна зброя терору. А тепер щодо практичних кроків, яким саме чином вони це намагаються зробити. По-перше, вони намагаються завдати серйозних втрат нашому енергетичному сектору, а по-друге – припинити експорт електроенергії з України, щоб завдати ще й економічного удару. Ну й загалом, як вони кажуть, погрузити Україну в суцільну темряву і холодну зиму – це їхня мрія. Але, повірте, цього не станеться, всі наші служби працюють відповідним чином, і їхні мрії не здійсняться. Ускладнення справді є, але критичного поки що нічого немає», - каже Кирило Буданов.

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони звернув увагу на цікавий момент: весь попередній період росіяни здебільшого били по військових об'єктах, меншою кількістю – по цивільних:

«А зараз по військових вони взагалі не б'ють, а б'ють тільки по цивільних. Це ще раз підтверджує моє твердження, що Росія є державою-терористом і використовує терористичні методи для досягнення своєї мети. Крім того, навіть сама назва іранського дрону «Shahed-136» – це все туди. Вони люблять символізм і символ терору використовують».

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше