Окупив себе за два дні: Сергій Притула похвалився приголомшливими результатами роботи народного Супутника

Окупив себе за два дні: Сергій Притула похвалився приголомшливими результатами роботи народного Супутника
Поширити в соціальних мережах:

За два дні окупанти втратили техніки на суму більшу, ніж сам супутник…

Заради нашої перемоги кожен українець ладен на будь-що, навіть придбати Супутник. Весь світ знає про українську згуртованість, бо лише ми можемо за кілька днів зібрати 600 мільйонів на допомогу армії! Нагадаємо, що фонд Сергія Притули на зібрані кошти придбав суперкрутий супутник компанії ICEYE. Важко уявити, але він окупив себе за два дні. Міністра Оборони України Олексія Резніков розповів, що за допомогою знімків і даних із народного Супутника українській армії вдалося лишити окупантів без техніки на суму більшу, ніж сам супутник.

«Зі зрозумілих причин не можу розкрити усіх подробиць, але тільки уявіть: за перші два дні роботи супутника було виявлено понад 60 одиниць бойової техніки, яку ворог намагався замаскувати у лісосмугах та за іншими перешкодами». – розмістив промову Резнікова у себе на сторінці в Іnstagram фонд Сергія Притули – Координати «схованого» були оперативно передані для нанесення вогневого ураження. Зокрема, у районі н.п. Хрещенівка та Українка на Херсонщині, а також поблизу Новоселівки на Донеччині. Фактично, тільки за ці два дні ворог втратив бронетехніки на більшу суму, ніж коштує весь проект з супутниками».

Також Міністра Оборони зазначив, що з появою в розпорядженні України технологій супутника — Synthetic aperture radar (SAR) – наша держава і військові отримали можливість комбінувати дані оптичних супутників від партнерів та дані SAR:

«Супутники з технологією SAR стають особливо актуальними восени та взимку, коли погана погода, хмарність чи сніг. Для них немає різниці – день чи ніч. Тому ворог не сховається. Зараз наші військові визначають, звідки і коли отримувати потрібні дані. Наразі здійснюється систематичний моніторинг основних районів ведення бойових дій на півдні та сході. Відомості надходять від аналітиків до бойових підрозділів дуже швидко. Російським окупантам буде складніше приховувати свої наміри, це ще більше ускладнить їхню логістику».

А Сергій притула у мережі додав: «Ми здолаємо ворога шляхом єдності та якісної оборони. І ще раз хочемо нагадати: Українці, ви — космос!»

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше