Одяг-вбивця: які речі щоденно гроблять нас

Одяг-вбивця: які речі щоденно гроблять нас
Поширити в соціальних мережах:

Модно – не означає корисно. Лікарі та вчені б’ють тривогу: деякий трендовий одяг нищить наш організм. Редакція сайту 2+2 зібрала рейтинг речей-убивць.


Краватка. 
Обов’язковий елемент ділового дрес-коду. Проте носіння краватки шкодить кровопостачанню головно мозку – це довели німецькі вчені. Пише Lifter з посиланням на Bigthink. В університетській клініці Шлезвіг-Гольштейна зібрали 30 чоловіків й розділили їх на дві групи: одні носили краватки, інші – ні. Дослідження показали:  модний аксесуар скорочує постачання крові на 7,5%. При високому тискові – це може стати причиною смерті. Крім того, підвищується тиск в очах, що сприяє розвитку глаукоми. 

Золоті  обручки.
Якщо ви постійно носите обручку, перстні – краще давайте пальцям відпочити.
Кілька років тому вчені з приватного дослідницького інституту Джонса Хопкінса, Балтимор, з'ясували: чоловіки, які більше 10 років носять обручку не знімаючи, частіше звертаються до лікарів. Вони скаржаться на проблеми ерекції та безпліддя.
Виявляється, з часом золото окислюється й виділяє продукти хімічної реакції. Навіть мінімальна доза оксиду золота негативно впливає на статеву систему чоловіка. Тому сильній статі радять обирати срібну обручку. А якщо це все ж таки жовтий метал – то розмір прикраси має бути трохи більшим від діаметру пальця. А наніч краще знімати прикрасу. А ось жінки можуть носити золото досхочу. Жодного негативного впливу на їхній організм від дорогоцінного металу не помічено.

Джинси-скіні. 
Сьогодні найпопулярніша модель джинсів серед чоловіків і жінок. Але за зручність і сексуальність можна поплатитися здоровими ногами, фігурою і навіть целюлітом. Британські медики провели дослідження й заявили: тісні джинси викликають оніміння шкіри й викликають невралгію латерального шкірного нерву. Через погіршення циркуляції повітря, в області стегон виникає свербіж й печіння. Результат – оніміння ніг.
Також скіні негативно впливають на дітородну функцію чоловіків і загрожують так званою «тепловою кастрацією». Процеси сперматогенезу проходять добре, коли температура в сім'яниках чоловіків на кілька градусів нижча від температури тіла. Але в джинсах це не можливо. Навпаки – температура в яєчках перевищує норму й порушує процес сперматогенезу. Що загрожує безпліддям.
Жінкам тісні штанці загрожують вагінітом та захворюваннями сечостатевої системи.

Шапки, шарфи, рукавички, пальто, куртки.
Якщо ці речі часто не прати, то їх просто заселяють різноманітні мікроби з навколишнього середовища. Окрім того ще й залишки нашого поту та жиру. Результат – проблеми зі шкірою, різноманітні подразнення й алергії. 

Обтягуючі футболки. 
Британські вчені з'ясували, що такий одяг хоч і спокусливий, але викликає шкірні захворювання. І перша з них меланома – рак шкіри. Також дослідники відзначили – що в зоні ризику чоловіки частіше від жінок. Краще обирати льняний одяг світлого кольору. 

Вдягайтеся гарно, але без шкоди своєму здоров'ю! 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше