Ним керують не імперські амбіції, а образи: які дитячі комплекси має Путін

Ним керують не імперські амбіції, а образи: які дитячі комплекси має Путін
Поширити в соціальних мережах:

Та чому про справжніх батьків Путіна не йдеться в його офіційній біографії…

Всі, хто знають особисто Володимира Путіна твердять, що він «обидчивый» та «мнительный». А ще кажуть, що він доволі злопам’ятна людина. Саме ці якості російського президента напряму впливають на його рішення у політиці. Ним керують не імперські амбіції, а образи. У дитинстві йому довелося чимало чого терпіти – його жорстоко били, тому тепер він постійно бажає помсти.

Розвідник Валерій Кур, посилаючись на кілька власних джерел, запевняє, що президент рф – не той за кого себе видає. Володимир – не Путін, а Привалов. Народився не в Пітері, як йдеться в його офіційній біографії, а в маленькій уральській «дєрєвні».

«Народився він в дуже нехороших, страшних умовах», - переконаний Валерій Кур

Володя – позашлюбна дитина. Його мати, будучи вагітною, дізналася, що біологічний батько майбутньої дитини вже має сім’ю. Тато його не визнав, а мати покинула на бабусю та дідуся і поїхала навчатися. На другому курсі Віру Путіну відправили на практику в Ташкент, де вона вийшла заміж за Григорія Йосипашвілі та забрала маленького сина до себе. Але мати, яку він дуже рідко бачив, не стала йому рідною людиною, а вітчим постійно бив та ображав. Тому мати знову відвезла сина до росії.

Офіційні батьки Путіна - Володимир Спиридонович і Марія Іванівна Путіни – були давніми родичами батьків. Саме їм у родину віддали недорозвиненого маленького Володю. І саме завдяки названому батькові, який мав певні зв’язки, якось вдалося влаштувати хлопця до інституту КГБ.

Дитячі комплекси Володимира Путіна нині бачить увесь світ. Наприклад, 2019 року Польща не запросила його на річницю Другої світової війни, оскільки російський президент тоді вже воював не тільки з Україною на Донбасі, а й з багатьма іншими сусідами. Путіна це так зачепило, що кілька місяців усі федеральні канали розповідали, що немає ворога страшнішого за Польщу. Але найбільшу образу путін має на Україну. За словами французького президента Емануеля Макрона ця образа вже переросла в параною.

Більше – у відео:

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше