Небезпечні прибульці та неймовірні пригоди: Що дивитися на 2+2 цього тижня?

Небезпечні прибульці та неймовірні пригоди: Що дивитися на 2+2 цього тижня?
unsplash.com
Поширити в соціальних мережах:

Перелік найцікавіших стрічок, що вже незабаром транслюватимуться на 2+2.

  • Обман

У вівторок о 15:30.

Репортер Ребекка Скотт втратила коханого, тому вирішує звернутися за допомогою до федерального агента, щоб розслідувати таємниці її покійного чоловіка. У перший день спільної роботи вона потрапляє в автокатастрофу. Хтось розпочав жорстоке полювання на Ребекку, але дівчину зупинити не так просто.

  • Останній бій

У середу о 13:50.

Коли флот таємничих кораблів нападає на Землю, лише команда останнього американського бойового судна зможе уникнути Армагеддон.

  • Числова радіостанція

У четвер о 14:05

Спецагент Кент виконує «брудну» роботу для американської влади. Чергове секретне завдання обертається серйозними негараздами. Агента, який провинився, відправляють стежити за порядком на номерну радіостанцію, розташовану в європейській глибинці. Непримітне і тихе, це місце в одну хвилину стає епіцентром збройного конфлікту.

  • Ворог мій

У п’ятницю о 12:25.

В околицях гористої планети відбувається жорстока сутичка. Пілотові Віллісу Девіджу вдається збити машину чужого, але через низку обставин він змушений вийти з бою. Єдиним місцем, де можна вижити після падіння, стала та сама планета. Потрапивши на неї, пілот виявив, що чужий також залишився живим. Вороги мають обрати – вбити один одного, або укласти мир і врятуватися.

  • Стукач

У суботу о 16:35.

Власник невеликої будівельної фірми Джон намагається врятувати свій бізнес і весь час проводить на роботі. Все змінюється, коли його сина звинувачують у злочині, за який він може отримати 10 років ув'язнення. Щоб врятувати сина, Джон повинен проникнути у лігво мексиканських наркоторговців і здати їх поліції.

  • Легенди: Гробниця дракона

В неділю о 13:25.

Команда дослідників подорожує Китаєм у пошуках слідів доісторичних тварин. Випадково вони знаходять місце, де величезних розмірів монстри не просто добре збереглися, а й живуть і полюють як ні в чому не бувало. Радість від знайомства зі знахідками псує мисливець на ім'я Харкер, який відкрив стрілянину в самий незручний момент. Тепер людям доведеться протистояти розбурханим монстрам і рятуватися втечею.

Фото: кадри з фільмів

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше