Найнеймовірніші закони про секс з усього світу

Найнеймовірніші закони про секс з усього світу
Поширити в соціальних мережах:

Сьогодні ви дізнаєтеся про найдивніші закони, пов'язані з сексом, більшість з яких були офіційно прийняті в різних країнах світу.

  • Чоловікам заборонено займатися сексом з тваринами чоловічої статі − Ліван

Досить дивний закон є в країні під назвою Ліван. Тут чоловікам офіційно заборонено займатися сексом з тваринами, якщо вони чоловічої статі. Покарання за порушення цього закону − смерть.

  • Мати нареченої повинна бути присутня під час першої шлюбної ночі − Колумбія

Досить дивний закон, чия істинність на даний момент знаходиться під сумнівом. Проте численні джерела повідомляють, що в місті Калі в Колумбії жінкам дозволяється займатися сексом тільки зі своїми чоловіками, більш того, в першу шлюбну ніч під час цього процесу обов'язково має бути присутня мати нареченої.

  • У разі зради чоловік може вбити свою дружину − Уругвай

Цей уругвайський закон може нагадати сюжет якогось кривавого кримінального фільму. Хоча зрада сама по собі згубна для відносин, в Уругваї вона може привести до смертельного результату. Тут, якщо чоловік застане дружину з її коханцем, він має повне право вбити обох. Якщо вбивство йому здається занадто жорстоким, то він може обійтися більш легким варіантом, каструвати коханця і відрізати ніс своїй дружині. І все це абсолютно законно.

  • Під час занять сексом заборонено грати в шахи − Естонія

Шахи − гра для розуму, що вимагає максимальної уваги від усіх учасників процесу. Секс, в свою чергу, вимагає не меншої кількості уваги. Керуючись цією здоровою думкою, в Таллінні, столиці Естонії, був прийнятий закон про заборону занять сексом під час гри в шахи.

  • Ніякого сексу на пляжі − Іспанія

Іспанія відома своєю невимушеною атмосферою, красивими містами, пристрасними людьми і прекрасними пляжами. Хто б міг подумати, що тут знайшлося місце законам, які обмежують такі речі, як секс. На території більшої частини Іспанії діє закон про заборону занять сексом на пляжі, в разі порушення якого вас зобов'яжуть сплатити чималий штраф.

  • Заборона на одночасний секс з матір'ю і дочкою − Болівія

Так-так, саме такий закон має місце бути в місті Санта-Крус в Болівії. Тут вважається незаконним займатися сексом з матір'ю і її дочкою одночасно.

  • Заборона на шлюб з незайманими − Гуам

На тихоокеанському острові Гуам заборонено одружуватися з незайманою дівчиною. Тож цілком логічно, що тут є і чоловіки, чиїм заняттям є подорожувати по острову і позбавляти невинності юних дівчат. Більш того, це платна послуга.

  • Заборона на секс при світлі − Будапешт, Угорщина

В Угорщині існує закон, який забороняє займатися сексом з включеним світлом. Мета цього закону не зрозуміла, можливо, він спрямований на економію електрики або ж захищає громадян від небезпеки бути поміченими з вулиці.

  • Заборона на мастурбацію − Індонезія

В Індонезії існує досить дивний і суворий закон, що забороняє мастурбацію. За його порушення встановлено покарання у вигляді смертної кари шляхом обезголовлювання. Деякі джерела стверджують, що максимальне покарання за це − тюремне ув'язнення терміном на 32 місяці.

Джерело: bigpicture

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
Читати більше