На Великдень 2+2 покаже благодійний концерт «Океан Ельзи»

На Великдень 2+2 покаже благодійний концерт «Океан Ельзи»
Поширити в соціальних мережах:

Кошти будуть відправлені для допомоги наймолодшим українцям…

Цієї неділі о 21:00 на каналі 2+2 відбудеться трансляція благодійного концерту «Океан Ельзи» під назвою «І все буде добре», записаного на станції метро «Золоті ворота». Виручені під час показу кошти будуть спрямовані на допомогу дітям, які постраждали від жорстокої війни рф.

Від початку російського вторгнення лідер ОЕ Святослав Вакарчук активно їздить містами України та дає акустичні концерти у бомбосховищах, укриттях і метро, щоб підтримати дух українського народу та армії. Вперше за час війни легендарний рок-гурт зіграє благодійний концерт у столиці, телеверсія якого вийде на каналі 2+2 на Великдень.  

«Україна зараз переживає надскладні часи, які потребують єднання та колосальної сили духу. Ми знаємо, що Перемога буде за нами, і що все буде добре!  Дякуємо вам за це безмежно, наші Захисники! Ми також  вдячні усьому цивілізованому світу за підтримку. Та разом з тим, закликаємо збільшувати допомогу нам,  де це критично необхідно. Це все потрібно задля  майбутнього дітей, які мають рости в мирному світі, де конкурують ідеї, винаходи, а не панує темна середньовічна груба сила, руїна та вбивча зброя. Ми щиро віримо, що наші діти будуть жити у світі розвитку та здобутків, але  сьогодні ми маємо підтримати тих, чиє дитинство понівечене війною», — Святослав Вакарчук, музикант, лідер гурту «Океан Ельзи».

Символічно, що концерт відбудеться на одній з найкрасивіших станцій метро не лише України, а й світу — «Золоті ворота», яка під час бомбардувань та обстрілів стала прихистком для тисяч киян. 

До, під час та після телевізійної трансляції концерту на спеціальному сайті відбуватиметься збір коштів на рахунок благодійного фонду «Твоя опора», що допомагає українським дітям, які постраждали під час бойових дій.

Підтримати збір коштів через СМС також можуть абоненти Київстар, Vodafone та lifecell. Для цього потрібно надіслати повідомлення з будь-яким текстом на номер 88000 і з мобільного рахунку буде відправлено 20 гривень.

Окрім телеканалу 2+2, в Україні благодійний концерт «І все буде добре» транслюватимуть усі телеканали, що мовлять марафон «Єдині новини». Серед трансляторів також платформи онлайн-телебачення, зокрема й Київстар ТБ. Глядачі з усього світу також можуть доєднатися до перегляду в Digital.

Ідейними натхненниками благодійного концерту є Святослав Вакарчук з гуртом «Океан Ельзи», компанії 1+1 media та Київстар. Захід реалізується департаментом Big Entertainment shows 1+1 за сприяння Міністерства культури та інформаційної політики, Міністерства закордонних справ, Київської міської державної адміністрації.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше