На шляху до нових рекордів: Швеція запрошує на перший чемпіонат Європи із сексу

На шляху до нових рекордів: Швеція запрошує на перший чемпіонат Європи із сексу
Поширити в соціальних мережах:

До речі, 2 червня відзначається Міжнародний день секс-працівника…

Це щорічне свято з'явилося з метою визнання секс-працівників та боротьби за їхні права. Воно відзначається у багатьох країнах світу, нагадує нам про важливість поваги до всіх груп населення та рівного доступу до прав та захисту.

Історія Міжнародного дня секс-працівника виникла з руху за права секс-працівників, який зародився в середині 20-го століття. У 1975 році в Амстердамі, Нідерланди, була проведена перша Конференція світового руху за права секс-працівників, яка стала ключовою точкою в історії цього руху. Ця конференція об'єднала секс-працівників, активістів та організації, які виступали за визнання секс-працівників як робітників та захист їхніх прав.

На цій конференції було прийнято рішення про встановлення Міжнародного дня секс-працівника з метою привернути увагу до соціальних, юридичних та медичних проблем, з якими зокрема, стикаються секс-працівники. Вперше Міжнародний день секс-працівника був відзначений 2 червня 1976 року, і з того часу ця дата стала символом боротьби за права та гідність секс-працівників.

А нещодавно на офіційному сайті Шведської федерації сексу (SSF), яка працює з 2016 року, з’явилася інформація про проведення 8 червня 2023 року у Гетоборзі першого чемпіонату Європи із сексу.

Змагання триватимуть по 45 хвилин та складатимуться з 16 дисциплін, серед яких: прелюдія, витривалість, креативність у виборі пози, кількість оргазмів та інше. Переможця визначатиме професійне журі та глядачі. Свої заявки на участь вже надіслали спортсмени із 20 країн світу.

«Одним із найважливіших мотивів, за які бореться SSF, є сильний спротив домінуванню чоловіків над жінками. Секс є одним із небагатьох видів спорту або єдиним видом спорту, у якому жінки домінують майже на всіх рівнях. – написано на сайті swedishsexfederation – На жаль, у багатьох країнах жінки піддаються стигматизації та експлуатації. У сексі, як виді спорту, немає жодних переваг для чоловіків, все відбувається на однакових умовах, незалежно від рівня, на якому вони тренуються чи змагаються».

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше