Мел Гібсон йде на "Веселі канікули": бойовик на вихідні

Поширити в соціальних мережах:

Назва стрічки може збити вас з пантелику, але не сумнівайтеся – перед вами справжній бойовик про злочинців, поліцію, зброю, наркотики, гроші та людські стосунки.

Ну що, привіт хлопчики та дівчатка!

Мел Гібсон втомився від скандальних витівок і пустив свою енергію у мирне русло: написав сценарій бойовика та зіграв у ньому головну роль. Веселі канікули – це стрічка для тих, хто скучив за бойовиками у стилі 90-их. Мексиканського колориту у фільмі більш ніж достатньо. А Мел грає на достатньо високому рівні! Сумувати вам точно не доведеться.

Зав'язка фільму "Веселі канікули" без спойлерів:

Мел Гібсон грає злочинця Гринго, що вкрав разом з напарником 4 мільйони доларів. Під час втечі від поліції головний герой таранить паркан і опиняється на території Мексики, де його з напарником «беруть» мексиканські поліцейські. Побачивши в машині гроші, поліцейські вирішують не віддавати злочинців американським правоохоронцям і забрати гроші собі. Такі собі копи... Напарник головного героя гине, а сам Гринго опиняється в мексиканській в'язниці, де і розгортається основна дія картини. Далі - дивіться самі! Там найцікавіше!

Рейтинг стрічки на IMDb – 7,0.

Цікаві факти про фільм "Веселі канікули"

  • Під час зйомок у Мексиці Мел Гібсон дізнався про те, що один літній чоловік, який брав участь в зйомках в якості статиста, був хворий на рак. Гібсон зробив йому візу в США, написавши американському послу, а потім особисто організував для нього переїзд до Арізони для проходження лікування.
  • Мел Гібсон запрошував Стіва Джобса зіграти роль в цьому фільмі. І хоча пропозиція зацікавила Джобса, він, в результаті, відмовився. Пояснив, що він просто нікудишній актор.
  • Перед початком зйомок фільму його творці найняли Алехандро Куерво, щоб та провела широке дослідження щодо в'язниці «Ель-Пуебліто». В процесі своєї роботи Куерво навіть спілкувалася з кількома колишніми ув'язненими, що вийшли з цієї в'язниці, щоб отримати найбільш достовірну інформацію.
  • Коли героя Мела Гібсона випускають з в'язниці, щоб він убив Френка, на шляху в Сан-Дієго його переслідують двоє кілерів. Одного з них, зіграв Вільям Гібсон – син Мела Гібсона. А іншого зіграв Оуен Данн – племінник Мела.
  • У Великобританії фільм вийшов в прокат під назвою «How I Spent My Summer Vacation» (Як я провів літні канікули).
  • Цікаво, що у фільмі не називають імен головних героїв. Хлопчика називають просто «Хлопчиком», головного героя – «Грінго» (втім, він називає ще кілька вигаданих імен), навіть мати хлопчика не має імені.

Плануєте вихідні? – сплануйте втечу разом із Мелом Гібсоном у неділю о 21.00 на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше