Лізинг авто: реальний шанс здійснити мрію, коли все проти вас

Лізинг авто: реальний шанс здійснити мрію, коли все проти вас
Поширити в соціальних мережах:

Ця послуга має свої переваги…

Далеко не кожен українець здатний купити нову або б/в машину, одразу заплативши за неї повну вартість. Небагато й тих, хто може скористатися розстрочкою чи кредитом у банку, адже подібні установи часто відмовляють.

Втім, це не означає, що настав час прощатися з мрією про покупку машини. У таких випадках експерти радять спробувати оформити лізинг авто. Тим більше, що ця послуга має свої переваги.

Високий відсоток схвалених заявок

Лізингові компанії ставляться до своїх клієнтів більш лояльно, ніж банки. Вони розглядають звернення «в індивідуальному порядку», знижуючи ставки людям із гарною кредитною історією. І не вимагають збирати величезний пакет документів. Звідси і вищий відсоток схвалених заявок.

У деяких випадках покупка авто в лізинг виходить навіть вигіднішою, ніж банківський кредит. Тільки тут треба бути обережним і не забувати про «безкоштовний сир». Занадто вигідні умови – перша ознака лізингових шахраїв.

Погана кредитна історія – не вирок

Клієнтам із поганою кредитною історією банки одразу вказують на двері. Лізингові компанії так категорично до людей не ставляться. Так, вони розглядають кожну заявку окремо, але в більшості випадків просто підвищують ставку. Чим гірша кредитна історія – тим вища ставка. А погоджуватися на такі умови чи ні – кожна людина вирішує самостійно.

Лояльне ставлення до клієнтів із гарною кредитною історією

Люди, які мають позитивну кредитну історію, можуть розраховувати на особливе ставлення лізингової компанії. Вважається, що якщо клієнт виплачував платежі в попередні роки (а ми пережили дві кризи) – значить висока ймовірність, що він і зараз сумлінно виконуватиме свої зобов'язання.

Тому компанія цінує таких людей та тримається за них обома руками. Воно й зрозуміло: сумлінний та платоспроможний клієнт – завжди на вагу золота.

Низька планка вимог

Невеликий перелік вимог пояснюється дуже просто: на період дії договору реальним власником машини (за документами) залишається лізингова компанія. Тому при виникненні будь-яких проблем (перестали надходити платежі, перевищено щорічний пробіг) фірма просто забирає машину у клієнта (і це робиться нескладно).

Суворо, але справедливо. Як власник авто, лізингова компанія зацікавлена ​​у збереженні товарного виду транспортного засобу. Адже деякі клієнти беруть машину для роботи в таксі, а потім повертають її у жахливому стані. Тому такі жорсткі вимоги створені як підстраховка.

Якщо ж купувати авто для себе і дотримуватися всіх правил гри - вигода очевидна. Клієнт отримує можливість швидко і за мінімальних витрат обзавестися власною машиною, що йому і потрібно.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?

Китайська пропаганда дослівно нагадує російську…

Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф
Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф

Зміни в документі відобразили перехід росії до суперпрезидентської форми влади…

Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»
Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»

Викликає аномальне згортанням білків і робить дірки у мозку…

Таємниця Місяця: у 1962 році співробітник НАСА виявив, що супутник Землі в середині порожній
Читати більше