Креативний продюсер 2+2 Сергій Карпенко поділиться досвідом створення фільмів і серіалів під час війни

Креативний продюсер 2+2 Сергій Карпенко поділиться досвідом створення фільмів і серіалів під час війни
Поширити в соціальних мережах:

Киян запрошують на дискусію про серіальне виробництво...

Які реалії українського кіновиробництва під час великої війни, де шукати іноземні гранти та який продукт хочуть показувати українські телеканали — киян та гостей міста кличуть на відкриту дискусію про українське кіно від Київстар ТБ, Української Кіношколи та 1+1 media.

Цієї середи, 28 серпня о 19:00, у кінотеатрі просто неба на Поляні ВДНГ відбудеться черговий кінолекторій від платформи кіно та телебачення Київстар ТБ і Української Кіношколи. Цього разу на відвідувачів чекає дискусія «Кіновиробництво під час війни: розбір кейсу "Одна родина. Весілля"» від спікерів 1+1 media

Досвідом створення фільмів і серіалів під час війни поділяться Сергій Карпенко — креативний продюсер телеканалу 2+2 і шоуранер проєктів, Руслан Шаріпов — сценарист і ведучий 1+1 media, та Володимир Москалець — головний продюсер групи серіальних проєктів 1+1 Production

Основне питання дискусії — яке майбутнє чекає на українське кіновиробництво за нинішніх воєнних умов. На прикладі створеного під час повномасштабного вторгнення серіалу «Одна родина. Весілля» спікери розкажуть про особливості кожного етапу кіновиробництва: від ідеї та розробки сценарію, пошуку фінансування, залучення грантів до знімального процесу та виходу продукту в ефір.

«Одна родина. Весілля» — це український чотирисерійний серіал, який вийшов у 2023-му році на каналі 2+2. Події розгортаються в деокупованому шахтарському містечку Луганської області. За сюжетом колишні друзі Павло Доценко і Гриша Куліков змагаються за посаду мера. У боротьбі за прихильність містян кандидати разом з дружинами постійно сперечаються, маніпулюють, через що потрапляють у складні, заплутані, а іноді й кумедні ситуації. Непорозуміння між родинами не вщухають навіть після новини про заручини їхніх дітей. Та чи зможуть запеклі конкуренти об’єднатися та стати однією родиною?  

Опісля на гостей чекає перегляд перших двох серій «Однієї родини. Весілля» в кінотеатрі просто неба на Поляні ВДНГ за підтримки Київстар ТБ. Локація знаходиться за адресою: м. Київ, проспект Академіка Глушкова, 1. 

Кінотеатр оснащений генератором, а також накриттями від сонця та дощу. Вхід на подію вільний за попередньої реєстрації. Щоб зайняти місце для сидіння, можна просто придбати будь-що поруч у зоні фудкорту. 

Нагадаємо, Київстар ТБ та Українська Кіношкола запустили кінолекторій, щоб підвищити інтерес до українського кіно та тих, хто його створює. Кияни вже мали змогу поспілкуватися з актором, куратором акторської програми Української Кіношколи Максимом Михайліченком, а також автором сценарію анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня», куратором сценарної програми Української Кіношколи Ярославом Войцешеком та виконавчим продюсером FILM.UA Group і куратором продюсерської програми в Українській Кіношколі Кирилом Горобцем

Медіапартнерами кінолекторію від Київстар ТБ стали 1+1 media, tsn.ua та Главред, а також медіа про життя столиці ТиКиїв.

Довідково:

Київстар ТБ — спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин українського та світового контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує для перегляду ексклюзивні проєкти. Платформа нараховує понад 430 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 000 фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу. Київстар ТБ доступна для всіх операторів мобільного зв'язку в Україні та всіх інтернет-провайдерів. Дізнавайтеся більше про новинки на платформі в телеграм-каналі «Кіно для ТБ».

Українська Кіношкола – провідна українська кіношкола, яка виховує нове покоління українських кінопрофесіоналів. Тут студенти здобувають якісну кіноосвіту, навчаючись у фахівців української та міжнародної кіноіндустрії.

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Немовля і двоє дітей в одній могилі: в кургані, віком 7600 років, знайшли ще один дитячий скелет
Немовля і двоє дітей в одній могилі: в кургані, віком 7600 років, знайшли ще один дитячий скелет

Сталося це під час розкопок кургану Домузтепе у південній Туреччині…

Таємна змова американських мільярдерів: чому насправді заборонили використання конопель?
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Рух»
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Рух»

7-й тур Української прем'єр-ліги…

Броня безсмертя: до V століття померлих правителів Китаю одягали в таємничий костюм з нефриту
Які речі шокували британців на Донбасі, які приїжджали працювати до регіону у 19-му столітті?
Пророцтва Ванги про Україну: ясновидиця передбачила анексію Криму за 34 роки до того, як це сталося
Читати більше