Кращі серіали для чоловіків

Кращі серіали для чоловіків
Кадр з фільму «Вікінги»
Поширити в соціальних мережах:

На випадок, якщо ви в пошуках нового захопливого сюжету.

Редакція 2plus2.ua знає, як не хочеться витрачати час на пошуки цікавої кінокартини. Тому підготувала добірку серіалів для чоловіків, які захоплять кожного серіаломана.

Шерлок

Відомих героїв з твору Артура Конан Дойля перенесено у наші дні. Шерлок Холмс – детектив, а його вірний помічник доктор Ватсон – військовий лікар, який пройшов війну в Афганістані. Доля зводить Шерлока із другом тоді, коли він шукає сусіда по квартирі. Вони селяться на Бейкер-стріт в будинку 221-б у вже немолодої господині місіс Хадсон. В цей самий час у Лондоні починають відбуватися незрозумілі вбивства, й саме Шерлок і Джон допомагають поліції в розкритті складних і заплутаних справ.

Картковий будинок

Високопоставлений чиновник Френсіс Андервуд – конгресмен від Демократичної партії уряду США. Він допомагає стати Гаррету Уокеру президентом, натомість той дає обіцянку зробити його держсекретарем. Однак після виборів Гаррет не стримує своє слово і залишає Френсіса без посади.

Андервуд – жорстокий і цинічний чоловік, який був готовий на все, щоб досягти своєї мети. Тепер він і його зарозуміла дружина зроблять все можливе, щоб помститися за зраду новоспеченого президента.

Вікінги

В основу захопливої історичної драми лягли оповідання про набіги вікінгів раннього середньовіччя Скандинавії на Британію.

Головний герой серіалу – легендарний ватажок вікінгів Рагнар Лодброк, який, згідно з легендами, є нащадком бога війни Одіна. Він завжди мріяв про щось більше, аніж просто жити на території рідних земель. І одного разу в його голові народжується задум відправитися на незвідані землі, що на заході.

Вікінги будують корабель для далекої подорожі, але, як виявилося, це лише половина справи. Бо щоб втілити свій амбітний задум у життя, Рагнару доводиться кинути виклик місцевим вождю – Ярлу Харальдсон, без дозволу якого ніхто не може покинути плем'я.

Стріла

Олівер Квін –  привабливий бабій зі Старлінг-Сіті, спадкоємець багатої родини. Він насолоджувався життям, яке йому забезпечила заможна сім’я, але одного разу, під час аварії на кораблі він пропадає. 5 років його вважали безвісти загиблим, близькі вже змирилися з втратою і продовжили жити далі. Але несподівано Олівера знаходять в Тихому океані.

Йому потрібно повернутися у давно забуте середовище, але острів і перебування на ньому сильно змінило чоловіка. І ніхто не повинен дізнатися правду про події, які змінили його, а також про людину, якою він тепер став. Олівер  бажає спокутувати провину за своє минуле життя, і повернути Старлінг-Сіті його колишнє обличчя. Тому вдень ​​він підтримує образ безтурботного розгульного мільярдера, а вночі перевтілюється в Стрілу –  таємничого героя, який охороняє місто від бід.

Гра престолів

Роберт Баратеон відправляється на Північ, щоб запропонувати посаду десниці короля своєму давньому другу Еддарду Старку. Еддард погоджується і повертається разом з Робертом в Королівську Гавань, де занурюється у вир інтриг, які приховує могутній будинок Ланністерів.

Тим часом за Вузьким морем Візеріс Таргарієн видає свою молодшу сестру Дейнеріс за кхала Дрого, в надії отримати його дотракійське військо і повернути собі Залізний трон.

А далеко на Півночі за великою Стіною пробуджуються таємничі білі ходаки, які вмить перевернуть життя Семи королівств.  

Справжній детектив

Сюжет першого сезону серіалу обертається навколо розслідування жорстокого вбивства жінки. За справу беруться детективи Мартін Харт і Рости Коул: вони йдуть по сліду злочинця і намагаються розібратися в причинах скоєного. Здається, що з дівчиною розквиталися шанувальники окультних мистецтв, але чим глибше просувається розслідування, тим більше нових зачіпок виявляють поліцейські.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше