Косметичні тренди від українських брендів

Косметичні тренди від українських брендів
Поширити в соціальних мережах:

Українські бренди регулярно випускають перспективні новинки, які не поступаються аналогам іноземних виробників косметики…

Трендами цієї весни у виробництві декоративних та доглядальних засобів стали яскравість, дієвість, екологічність. Це демонструє, що цінності українських косметичних брендів та споживачів багато в чому збігаються.

Тренд на яскравість

Що стосується декоративної косметики, то більшість вітчизняних брендів випустили яскраві засоби, які мають урізноманітнити макіяж та зробити його більш життєрадісним. У моді чисті яскраві відтінки тіней, підводок, тінтів та блисків для губ, рожеві рум’яна, замовити які можна на https://eva.ua/ua/. На думку експертів, запит на яскравість серед виробників пов'язаний з популярними трендами Тік-ток та Instagram, де власники популярних облікових записів роблять фантазійний макіяж під певні музичні треки. Зберігається висока популярність різноманітних глітерів для обличчя та тіла, віднині вітчизняні бренди, наприклад, Rizna, додають їх не лише в декоративну косметику, а й доглядальні засоби, щоб забезпечити шкірі красиве мерехтіння.

Тренд на дієвість

Серед українських виробників косметики все більше увиразнюється тренд на доглядальні засоби, які будуть максимально ефективними. Тому замість косметичних плацебо, які по факту не можуть надати суттєвого позитивного впливу на стан шкіри, бренди все частіше застосовують найбільш дієві активи. Серед них — бакучіол, ніацинамід, сквалан, полінуклеотиди, пептиди та інші компоненти, здатність яких позитивно впливати на шкіру доведена науково.

Тренд на екологічність

Українські бренди усвідомлюють, як промисловість і споживання впливають на довкілля та докладають великих зусиль, щоб мінімізувати негативні ефекти. Тому вони пропонують лаконічне пакування з матеріалів, що піддаються вторинній переробці, багаторазові флакони для косметики, які дають змогу захистити природу та зменшити її забруднення.

Тож як бачите, українські бренди стараються зробити все, щоб створити якісні та безпечні косметичні продукти, які припадуть кожному до душі. Тому радимо не оминати вітчизняну продукцію на полицях магазинів, тестувати новинки та знайти ту саму декоративну та доглядальну косметику, яка зможе підкорити ваше серце і стати вірним супутником на довгі роки.

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Небезпечна риболовля: як полюють на 200-кілограмову рибу, яка здатна пробити грудну клітину людини?
Як росія знищила власну систему правосуддя та легалізувала безкарність?
Як росія знищила власну систему правосуддя та легалізувала безкарність?

У сучасній рф можна вчинити найтяжчий злочин і отримати медаль…

Земля мала кільце, як у Сатурна: нова гіпотеза розкриває секрети древніх катастроф на планеті
Земля мала кільце, як у Сатурна: нова гіпотеза розкриває секрети древніх катастроф на планеті

Існує припущення, що астероїд міг змінити наш клімат мільйони років тому…

Шокуюче відео з Чорнобиля: що за моторошна істота повзає біля Рудого лісу?
Чи може ШІ загрожувати людству і чому через розумні чат-боти на сполох б’ють екологи?
Риба нападає на американців просто з води: на Міссісіпі товстолобики стрибають у човни та збивають людей
Читати більше