«Клієнти завжди дивуються, коли я зупиняюсь»: колишня модель Playboy стала найпопулярнішим водієм Uber у світі

«Клієнти завжди дивуються, коли я зупиняюсь»: колишня модель Playboy стала найпопулярнішим водієм Uber у світі
Поширити в соціальних мережах:

Барбі зробила справжній кар’єрний поворот…

Колишня модель Playboy Наннетт Хаммонд Лоскіаво перейшла від багатства до лахміття після розлучення зі своїм багатим чоловіком. Вона витратила 350 000 фунтів стерлінгів на пластичні операції, щоб виглядати як лялька, але залишилася без грошей після недавньої судової тяганини.

Тож минулого тижня вона приступила до нової роботи, намагаючись отримати певну фінансову стабільність, і каже, що її клієнти ніколи не мали такого гламурного водія. Видання The Daily Star розповіло, що модель почала працювати в Uber з компанією, яка надає їй в оренду Tesla, що їй дуже подобається.

«У мене більше року не було автомобіля, на якому я б їздила, тому що колишній чоловік забрав у мене всі мої машини. – розповіла модель – Усі, кого я підвозила, кажуть одне й те ж – вони ніколи не бачили такого «гарячого» водія Uber. Найсмішніше у всьому це те, що коли я зупиняюся, всі буквально кажуть: «Боже мій, я не очікував, що ти будеш так виглядати» або «Боже, ти така крута» чи типу такого».

Також Наннетт Хаммонд Лоскіаво додала, що їй приємно бути найпопулярнішим водієм Uber у світі, і що Tesla виготовляє різні класи автомобілів, і їм потрібно створити клас B для Барбі.

Колишня модель Playboy зараз живе в Цинциннаті, штат Огайо. Вона розпочала роботу минулої п’ятниці та в захваті від того, як вона почалася. Жінка каже, що ця робота як «щось терапевтичне і їй подобається спілкуватися з людьми з різних верств суспільства».

Наннетт Хаммонд Лоскіаво – мама шести дітей. Вона 17 років не платила за рахунками і тепер мусить навчитися це робити. Своїм прикладом колишня модель Playboy хоче надихнути інших жінок шукати роботу в сферах, де домінують чоловіки. Багато її клієнтів зазначають, як не часто можна побачити жінку-водія Uber.

«Це чудовий досвід, завдяки якому ще й можна заробити багато грошей. Можливо зараз я встановлюю планку для жінок, які хочуть заробляти цим на життя. – каже Наннетт, яка шість разів красувалася на знаменитій обкладинці Playboy – Ви можете самостійно встановлювати години роботи, ходити на сімейні заходи, зупинятися і йти, куди хочете у будь-який час. Ви самі складаєте свій робочий графік. Одним із плюсів є те, що у вас ніхто не стоїть за спиною і ви не сидите в кабінеті з кимось, хто вас слухає».

Дослідження Стенфордського університету показало, що 27% водіїв Uber у США з 2015 по 2017 роки були жінками.

Читайте також:

Фото: pexels

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше