Хроніка боїв першої танкової армії рф: про що свідчать документи здобуті розвідкою України?

Хроніка боїв першої танкової армії рф: про що свідчать документи здобуті розвідкою України?
Поширити в соціальних мережах:

Що відбувалось у перші два тижні війни у російських військах?

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє: Близько ста російських танкістів до середини березня здалися в полон.

Воєнна розвідка України здобула документальні підтвердження втрат живої сили та техніки 1 танкової армії збройних сил країни-окупанта.

Вивчення та аналіз здобутих документів дозволив встановити перелік підрозділів, які беруть участь у військовому вторгненні на територію України, військові звання та прізвища окупантів, які під час ведення бойових дій загинули, пропали безвісти, потрапили в полон або отримали поранення.

«Станом на 15 березня 2022 року загальні втрати 1 російської танкової армії становили 409 осіб. Українські воїни ліквідували 61 та поранили 209 окупантів. Лише за перші два тижні війни зникли безвісти 44 російські танкісти та 96 окупантів, зі складу цієї армії, вирішили зберегти свої життя та здалися в полон», - йдеться в повідомленні

Водночас за даними ГУР Міноборони, захисники України знищили та захопили 308 одиниць бойової техніки російських окупантів.

Крім того, дослідження та аналіз отриманих українськими розвідниками документів дали змогу встановити список підрозділів, які беруть участь у військовому вторгненні на територію України, військові звання та імена окупантів, які під час воєнних дій загинули, зникли безвісти, потрапили в полон або дістали поранення.

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше