Хлопець два роки прожив в притулку для безхатченків і вступив до Гарварду

Хлопець два роки прожив в притулку для безхатченків і вступив до Гарварду
Поширити в соціальних мережах:

Коли Річард Дженкінс був ще дитиною, він так часто піднімав руку в класі, щоб відповісти, що його прозвали Гарвардом.

Вони знущалися наді мною, говорили: Ти думаєш, що найрозумніший?

Річард Дженкінс

Виявилося, що він і справді був найрозумнішим. Переживши важке дитинство, старшокласник з Філадельфії вступив до Гарвардського університету на повну стипендію.

За своє недовге життя Дженкінс вже встиг зіткнутися з безліччю труднощів, починаючи з бідності і закінчуючи знущаннями однокласників. Але хлопець зміг перетворити ці труднощі в мотивацію.

У дитинстві Дженкінс разом з молодшими братами і матір'ю-одиначкою опинилися на вулиці, коли втратили закладений будинок. Коли Дженкінс навчався в шостому класі, він разом з рідними жив у притулку для бездомних. Тоді він і зрозумів, що навчання може стати виходом з такого тяжкого становища.

Я прийшов до усвідомлення того, що потрібно щось робити. Я просто не можу дозволити, щоб мої брати і мати продовжували так жити.

Річард Дженкінс

Дженкінс став старанно вчитися і виявляти інтерес до технологій. У 11-му класі він потрапив у школу-інтернат для обдарованих дітей. Там хлопець встигав не тільки вчитися. Він грав в баскетбол, увійшов до складу ради коледжу і клуб любителів космосу. У коледжі про нього відгукуються як про дуже креативного хлопця, який любить проявляти ініціативу.

Потім Гарвард не просто прийняв Дженкінса, а й запропонував повну стипендію, тобто безкоштовне навчання, проживання та харчування.

Після того як Дженкінс оголосив рідним радісну новину, його хресний Дональд Кінсі запустив збір грошей на краудфандінговій платформі, щоб купити хлопцеві трохи речей і планшет.

Він самостійно пройшов шлях до вступу, оплачував свої витрати і ніколи не просив ні в кого допомоги. Але я створив цю кампанію, тому що Річард Дженкінс заслуговує нагороди.

Дональд Кінсі, хресний

Дженкінс, який за своє життя вже багато встиг подолати, дає поради підростаючому поколінню.

У всіх бувають моменти, коли на шляху до мети ви падаєте і у вас пропадає бажання продовжувати. Але поки ви дотримуєтеся свого плану, все буде в порядку.

Річард Дженкінс

Джерело: CNN

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше