Група 1+1 media спільно з Фондом «Повернись живим» запускає збір коштів на «Лігу Аеророзвідки»

Група 1+1 media спільно з Фондом «Повернись живим» запускає збір коштів на «Лігу Аеророзвідки»
Поширити в соціальних мережах:

Планується зібрати кошти на закупівлю трьох Мобільних пунктів БпЛА…

Починаючи з 4 березня, група 1+1 media спільно з Фондом «Повернись живим» збиратимуть кошти на проєкт «Ліга Аеророзвідки» у межах трансляцій футбольних поєдинків Української Прем’єр-ліги 2022/2023.  

Так, медіагрупа спільно з благодійним фондом планують зібрати кошти на закупівлю трьох Мобільних пунктів БпЛА – спеціальних всюдихідних автомобілів, обладнаних автономною енергосистемою, робочими місцями для операторів, інструментами для ремонту та окремими місцями для розташування великих безпілотників. Вартість одного такого мобільного пункту складає близько 3 млн 360 тис грн.

Всього передбачається 37 трансляцій матчів за участю п’яти топових українських клубів – «Динамо», «Дніпро-1», «Металіст», «Зоря», «Рух». Транслюватиме поєдинки і телеканал 2+2.

Вже сьогодні під час матчу «Динамо-Інгулець» глядачі FootballHub та «ПРОФУТБОЛ Digital» матимуть можливість зробити свій благодійний внесок, перейшовши на спеціальну Банку Фонду «Пункти управління БпЛА» через QR-код, що буде розміщений під час трансляції. До того ж вже завтра, 5 березня, до збору зможуть доєднатися й глядачі телевізійних трансляцій на каналах 2+2 та УНІАН. 

«Нині, окрім висвітлення спортивних новин, ми вважаємо своїм обовʼязком допомагати наближати перемогу над ворогом. Від початку повномасштабного вторгнення завдяки трансляціям та ідейним партнерам нам вдалося зібрати кошти на закупівлю планшетів для бійців ЗСУ та передати позашляховик на передову. До того ж втілити в життя низку інших точкових запитів від наших Сил оборони. Віримо, що у співпраці з благодійним фондом «Повернись живим» ми зможемо закупити та передати на фронт і ці автівки, що допоможуть військовим у виконанні бойових завдань», – прокоментував Данило Щестюк, керівник управління спортивних проєктів 1+1 media.

Зробити свій донат небайдужі вболівальники та всі охочі також зможуть й поза трансляціями, обравши для себе будь-який зручний спосіб: спеціальний проєктний рахунок, розміщений на сайті Фонду за цим посиланням; Банку Фонду «Пункти управління БпЛА», що доступна за цим лінком. Деталі щодо підсумків збору систематично розміщуватимуться на офіційних сторінках групи 1+1 media, а також Фонду компетентної допомоги армії «Повернись живим». 

«Спробуйте уявити IT-шника, який працює під відкритим небом. Програміста, який на морозі намагається написати надзвичайно важливий софт, але не може скомпілювати його, адже процесор при мінусовій температурі просто перестає працювати. Спробуйте уявити тестувальника, який намагається влучити пальцями по клавіатурі під дощем. Або сисадміна, який пише скрипт для сервера, у той час, як десятки комах повзають по його екрану.

Але найбільше керування безпілотником подібно до комп'ютерної гри — тут так само треба вдивлятися в екран, вчасно надсилати команди безпілотнику, миттєво реагувати на зміну ситуації та добре знати «лор». Перенесіть геймера у польові умови, уявіть, що замість зручного крісла — ящик від безпілотника, кондиціонера немає, на вулиці спека, у приміщенні — ще гірше. Залізо перегрівається, повітря навколо плавиться... Або навпаки, мороз, зуб на зуб не попадає, дерев'яні пальці погано реагують на імпульси, що відправляє їм мозок. Та й взагалі, до цього ще треба доїхати чигирями, а пішки з ящиками багато не пройдеш.

Ефективність розрахунку БпЛА напряму залежить від пункту керування — він має бути прохідним, підтримувати необхідний клімат для роботи і операторів, і заліза. А крім того — надійним, бо якщо машина зламається, екіпаж попросту не доїде до району виконання завдання», — коментує старший інструктор з тактики застосування БпЛА Фонду «Повернись живим» під позивним «Гліб».

Повна інформація про «Лігу Аеророзвідки» вже доступна на сайті: https://savelife.in.ua/.

Чекаємо вас в ефірі, під час футбольних трансляцій на 2+2! Донатимо заради перемоги!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Фото літаючих динозаврів: свідчення загадкових зустрічей людей з гігантськими птахами
Хмари, дощ і аерозольні частинки: розкрито таємницю найчистішого повітря на Землі
Хмари, дощ і аерозольні частинки: розкрито таємницю найчистішого повітря на Землі

Своїм кришталево чистим повітрям відомий Південний океан, але…

Фільм про Трампа та нова робота Йоргоса Лантімоса: Каннський кінофестиваль оголосив цьогорічну програму
Фільм про Трампа та нова робота Йоргоса Лантімоса: Каннський кінофестиваль оголосив цьогорічну програму

77 Каннський кінофестиваль оголосив свою програму. Київстар ТБ зібрала найважливіше…

Кремль настільки боїться викрадених ним українських дітей, що створив окремий орган контролю над ними
Найдавніші скам'янілості Homo erectus, яким 2 млн років, знайшли у Кенії: що це означає для науки?
Найдавніші скам'янілості Homo erectus, яким 2 млн років, знайшли у Кенії: що це означає для науки?

Вони жили неподалік від стабільних водойм та відкритих середовищ, що свідчить…

Читати більше