Гороскоп з 21 до 27 червня: Терези, чекайте на сюрприз, а Стрільці – на роман!

Гороскоп з 21 до 27 червня: Терези, чекайте на сюрприз, а Стрільці – на роман!
Поширити в соціальних мережах:

Що приготував нам цей тиждень?

Новий тиждень, нові знайомства і старі образи, нові злети та падіння... Що цього разу приготували нам зірки? Більш детально – читайте нижче.

Овен

Представникам цього знаку варто зупинитися, видихнути, «повернутися назад» і запитати себе – а чи все так у моєму житті, як я хотів? Якщо ні, то цей тиждень вам для того, аби подумати що не так і як це змінити.

Телець

Цього тижня Тельцям варто звернути особливу увагу на своє здоров'я. Так, все вірно – пора відкласти всі справи і сходити на обстеження. У цей період уникайте негативних емоцій і нервів. Краще – візьміть відпустку і їдьте відпочивати.

Читайте також: Ретроградний Меркурій: що це та чому усіх лякає?

Близнюки

Представникам цього знаку дуже легко завоювати довіру і повагу оточуючих. Цього тижня вам, як ніколи, знадобляться ваші «чари». Вони допоможуть вам вирішити складні питання по роботі, ви відчуєте себе незамінним. Але сильно не розслабляйтеся – на ваше місце є багато бажаючих.

Рак

Цей тиждень вас здивує! Нові міста, знайомства, любов та багато іншого ... могло б бути у вас найближчим часом, але не тут-то було. Ви, як Дон Кіхот, будете «боротися з вітряними млинами». Не створюйте собі проблем – довіртеся долі.

Лев

Аби зрозуміти, що у вас ще не все так погано як здається на перший погляд, потрібно подивитися на проблеми інших. Левам цього тижня просто необхідно займатися добрими справами – благодійністю, допомогти другу чи подрузі. Тільки так ви дізнаєтеся, як вирішити свої власні проблеми.

Діва

Діви, це – ваша тиждень! Ви, як супермен, встигнете все – і закінчити проект, і організувати парубочу вечірку і навіть провести час з сім'єю. Єдина порада – стежте за витратами, їх може бути ну дуже багато.

Читайте також: ТОП-10 найбільш незвичайних суші у світі

Терези

Цього тижня вас чекає сюрприз! Однак не кожен зможе його прийняти одразу. Фінанси підуть вгору, кар'єра теж. Але у всесвіті повинен бути баланс – десь приходить, десь йде – тому в особистому житті буде не все так гладко. Але і з цим ви впораєтеся!

Скорпіон

Прислухайтеся до рідних, вони не дадуть вам потрапити під чужий вплив і збережуть вам добру копієчку. В особистому житті у вас буде все стабільно добре, а ось на роботі потрібно попотіти. Однак в гонитві за підвищенням, не забудьте про своє здоров'я. Цього тижня вам потрібно більше спати.

Стрілець

Цього тижня вас чекає карколомний і запаморочливий роман. Ви відчуєте неймовірну окриленість, яка додасть вам сил. Відпустіть свої емоції, покажіть їх своїй половинці і результат вас здивує. Не скупіться на подарунки і компліменти.

Козеріг

Зібраність і дисципліна, яка є властивістю цьому знаку, допоможуть на поточному тижні заробити значну суму. Головне – діяти!

Водолій

Спілкуйтеся з позитивно налаштованими людьми. Вам потрібно поміняти або розширити коло знайомих. Варто задуматися про зміну роботи або діяльності. Можливо навіть на шкоду фінансам, але в плюс психологічного настрою.

Риби

Порада – не приймайте поспішних рішень, уникайте важливих переговорів. В кінці березня є ймовірність програти «ворогам». Однак деяких Риб, все ж, чекає хороший результат. Прибуток і нові проекти будуть у тих, хто щось робить своїми руками або займаються дизайном інтер'єрів, ремонтами, будівництвом.

Фото: vmd.md

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС

Про зруйновану Каховську ГЕС, яка утримувала одне з найбільших водосховищ Європи…

Загадкове зникнення екіпажу судна «Марія Целеста» понад століття тому: нова теорія розвитку подій
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна

Але, на відміну від 30-х-40-х років 20 століття, кремлю не вдалося приховати свої злочини…

Кремлівський міф про «замерзаючу Європу» розбився вщент: Україна досягла енергетичної незалежності
Кремлівський міф про «замерзаючу Європу» розбився вщент: Україна досягла енергетичної незалежності

Вперше ми здійснили опалювальний сезон за рахунок власних ресурсів…

На телеканалі 2+2 прем’єра документального проєкту «Тайванський вузол»
На телеканалі 2+2 прем’єра документального проєкту «Тайванський вузол»

Про зв’язок України та Тайваню у боротьбі за свободу…

Читати більше