Гороскоп з 14 до 20 червня: Леви будуть творити, а у Стрільців – сухий закон

Гороскоп з 14 до 20 червня: Леви будуть творити, а у Стрільців – сухий закон
Поширити в соціальних мережах:

Цей тиждень принесе трохи балансу

Ретроградний Меркурій продовжує своє панування. Однак цей тиждень принесе в наше життя трохи балансу. Більш детально – що ж чекає на нас у найближчому майбутньому – читайте нижче:

Овен

Вам варто цього тижня в усьому погоджуватися зі своєю половинкою. В іншому випадку – чекайте бурі й невідомо, які руйнування у ваше особисте життя вона може принести. Що стосується кар'єрних досягнень, то тут потрібна максимальна концентрація та чітка мета. Все добре продумайте і вперед!

Телець

На цьому тижні Тільцям доведеться почати віддавати борги, які тягнутися вже кілька місяців, як довгий шлейф темряви. Сядьте, подумайте, порахуйте і віддайте. Наведіть, нарешті, порядок у фінансах. В особистому житті – все стабільно добре.

Близнюки

Цього тижня варто переглянути свої робочі будні. Кінець тижня буде ну просто неймовірно вдалим. Радимо в суботу завзято попрацювати і отримати за це швидку винагороду. Що стосується початку тижня, то краще для керівництва «захворіти». А якщо ви сам начальник, то не підписуйте важливих для компанії документів. Можете все сміливо звалювати на Ретроградний Меркурій.

Рак

Для вас цей тиждень буде важким. Але потрібно тримати хвіст пістолетом. Вас врятує тільки ваше неймовірне почуття гумору. Якщо ви з усмішкою будете зустрічати всі клопоти, які на вас валитимуться, то й не помітите як тиждень пролетить. З коханими краще бути м’якішими і знаходити компроміс.

Лев

Ви повинні творити! У цей період особливо дуже важливо зайнятися творчістю. Бо всі інші ваші активні бажання – ремонт, прибирання, поїздка, важлива розмова – приречені на провал. Прислухайтеся до себе. Ваш внутрішній лев – мудрий і не дасть вам зробити дурість, але тільки якщо ви його будете чути.

Діва

Активно домагайтеся поставлених цілей, дійте сміливо та наполегливо. Якщо Ракам цього тижня потрібно йти на компроміси, то вам потрібно робити навпаки, бо вас можуть сприйняти неправильно. Наприкінці тижня вас чекає чимало приємних сюрпризів.

Терези

Терези, вітаємо, цей тиждень ваш! Сміливо починайте все, що хочете: відкривайте бізнес, йдіть на курси, робіть коханій пропозицію, приймайте пропозицію руки і серця, вкладайте в нерухомість. Все, що ви почнете робити цього тижня приречене на успіх.

Скорпіон

Цей тиждень обіцяє Скорпіонам багато вражень та нових знайомств. Якщо ви давно думали кинути шкідливу звичку, то настав час діяти – тягнути вже немає куди. А ось що стосується сімейних відносин, то тут вам потрібно трохи стримувати характер, інакше є ризик з усіма пересваритися.

Стрілець

Представникам цього знаку не пощастило – цього тижня у вас сухий закон! Так, навіть на вихідних. Вживання алкоголю, тютюну дуже погано позначиться на вашому здоров'ї. Але в цілому тиждень для вас буде непоганим – нові знайомства приведуть до фінансових надходжень, а в сім'ї пануватиме любов та мудрість.

Козеріг

У Козерогів цей тиждень буде проходити під знаками благодійності та добрих справ. Досить мучити себе, залиште всі справи і зробіть, нарешті, щось для душі. Повірте, Всесвіт вас дуже скоро віддячить за вашу доброту і щедрість.

Водолій

Цього тижня енергія у Водоліїв просто фонтаном б'є. Її обов'язково потрібно пустити в потрібному напрямку. Наприклад, показати свій креатив на роботі або влаштувати коханим незабутній романтичний вечір. Однак представникам цього знаку важливо пам'ятати про фінансовий бік свого життя. Не варто в цей період робити незапланованих витрат.

Риби

Потрібна зміна іміджу! Сходіть до перукарні, купіть нових модних речей. Якщо ви все це зробите, то до кінця тижня побачите в дзеркалі зовсім іншу людину. І цей красень-незнайомець почне новий етап у вашому житті. Не ловіть гав!

Фото: fazarosta.com

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Найнеймовірніша підводна знахідка: у Балтійському морі знайшли космічний корабель
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»

Про людей, які перебувають в окупації та чинять опір…

На телеканалі 2+2 трансляція матчу «Дніпро-1» - «Кривбас»
Реслінг-шоу Backlash France покажуть на Київстар ТБ у вільному доступі: коментуватимуть Бєлкін та Новак
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни

Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…

Динозаври в Україні: історична знахідка на Київщині змінює уявлення про наші прадавні території
Читати більше