Гороскоп на 2022 рік: що приготував нам Рік Тигра?

Гороскоп на 2022 рік: що приготував нам Рік Тигра?
Поширити в соціальних мережах:

Що і кого чекає у наступному році розповіли зірки…

2022 рік обіцяє бути дуже цікавим та непередбачуваними, як і його господар – чорний водяний тигр. Для кожного ця хитра та відважна тварина приготувала свій унікальний сюрприз. Яким він буде саме для тебе – читай нижче!

Овен

Так, любі Овни, досить ховати голову у пісок, настав час дій! 2022 рік стане для вас вдалим трампліном до намічених цілей (їх ви собі повинні поставити у першій половині року, і не потрібно ніяких відмовок!). Якщо заради того, аби здійснити свою мрію, потрібно поміняти роботу, вперед. У вас все вийде!

Телець

Для Тельців 2022 рік пройде під знаком одинокості. Ні, це не означає, що від вас піде кохана людина або вас покине дружина/чоловік. Просто ви настільки поглинені відносинами, що просто потрібен «час для себе». Займіться тим, що давно хотіли зробити, але ваша половинка цього не приймала. Так ви не тільки збережете здоровий глузд, а й, можливо, врятуєте шлюб від невтішного фіналу.

Близнюки

На відміну від Овнів, у яких реалізація задуманого відбудеться наприкінці 2022 року, Близнюки це зроблять на початку. З травня по жовтень ви будете на піку активності, зможете проявити себе у всьому, щоб не починали робити. І ваша винагорода за працю не забариться. А щодо кохання?.. У 2022 році краще зосередитися на роботі.

Рак

У Раків ситуація з лямурними справами кардинально протилежна Близнюкам. 2022 рік вам принесе кохання. Бурхливі романи, незабутні зустрічі, море романтики, а також емоції та почуття. Однак, Раки повинні бути готові і до розставання, вони можуть відбутися у зимові місяці.

Лев

У рік чорного водяного тигра на Левів чекають такі життєві атракціони, що відомі американські гірки відпочивають. Почнемо з початку року… Будьте готові до того, що ваші проекти проваляться, а ваші ідеї керівництво навіть не захоче розглядати. Тут головне, не падати духом, хоча гордим Левам це буде складно зробити. Цей період тотальних невдач краще просто перечекати, а ось у другій половині року ви зможете себе реалізувати – як у любовних, так і у фінансових справах.

Діва

«Вперед на здійснення великих справ!» – це гасло всіх Дів на 2022 рік. Ви чудово знаєте, що для вас немає нічого неможливого. А хто про це не здогадується, то у 2022 році зрозуміє. Ставте найвищі цілі, про які ви боялися навіть думати, тому що у вас все вийде! Цьому не завадить навіть нестабільна ситуація навколо.

Терези

У 2022 році вміння Терезів з дипломатичною тактовністю домовлятися з людьми допоможе вам збагатитися. Переговори, нові ділові партнери, пошуки клієнтів та ін. Ви матимете успіх у всьому, де є спілкування з людьми. Тому що ваше вміння до кожного знайти підхід – цього року коштуватиме дуже дорого. І якщо ви раптом плануєте міняти роботу, сміливо озвучуйте суми за свої уміння, про які навіть не мріяли. У вас все вийде!

Скорпіон

Не намагайтеся втриматись там, де вас не цінують. Сміливо змінюйте все, що вас не влаштовує. У 2022 році ті Скорпіони, які надумають відкрити свою справу, до кінця року будуть винагородженні. Наступний рік стане для вас переломним і тільки від вас залежить, яким він буде для вас особисто – успішним, повним сюрпризів і нових вражень, або ж – похмурим, сірим і безрадісним. Все у ваших руках!

Стрілець

2022 року Стрільцям належить провести величезну роботу над собою. Вам потрібно зменшити свою впертість і самолюбство, інакше все, що ви будували довгі роки, може бути зруйноване за клацанням пальця. Це стосується як сім'ї, так і роботи. Не забувайте, що є команда і люди, які вам допомагають досягати поставленої мети і наступного року ви повинні більше уваги приділяти саме їм, а не собі.

Козеріг

Козерогам варто бути акуратнішими зі своїми бажаннями, тому що є ймовірність, що всі вони у  2022 здійсняться. Ця винагорода від всесвіту тим представникам цього знаку, які завжди послідовні, терпимі, мають реалістичні погляди на життя, практичні та розважливі.

Водолій

Водолії, вистачить думати тільки про себе і вважати вашу думку аксіомою. Вас оточує багато людей – колеги та друзі, члени сім'ї та підлеглі. Вони зараз потребують вашої уваги та підтримки. Не перетягуйте ковдру на себе та побачите, що ваше вам повернеться у десятикратному розмірі. У коханні у 2022 році, нарешті, настане мир та порозуміння.

Риби

Риби, це ваш рік! За що б ви не бралися, все буде вдалим, реалізованим, фінансово успішним. Всі ваші перемоги, найімовірніше, спричинять і бажання зовнішніх змін – не захоплюйтесь!

Читай також:

З новим роком!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
Читати більше