Дивіться матч «Зоря»-«Карпати» онлайн

Дивіться матч «Зоря»-«Карпати» онлайн
Поширити в соціальних мережах:

Все, що варто знати про футбольний поєдинок.

Матч відбудеться в суботу 30 листопада о 14:00, тому нічого у цей час не плануйте! Телеканал УНІАН та сайт 1+1 video пропонують вам насолодитись справжнім футболом у прямому ефірі, адже матчі української Прем’єр‑ліги продовжуються!

Команди протягом всього сезону позиціонували себе зовсім по-різному. Якщо прізвисько луганців – «мужики» – повністю відповідає дійсності, команда дуже організована, проявляє всі бійцівські якості та бореться за вихід у Лігу Чемпіонів. То їхні львівські суперники з матчу в матч доводять всій Україні, що вони вже давно не «леви». Команда демонструє безбарвний футбол, невтішні результати та, найголовніше, перспектив вибратись зі скрутної ситуації мало. Проте, ми знаємо, що вболівальники вже зачекались перемоги і команда буде намагатись подарувати їм свято. Варто врахувати ще й той факт, що останній матч Зорі проти одного з найголовніших конкурентів був програний. Тобто карпатці мають шанс поборотись за жадані бали та наблизитись до безпечної зони ще до нового року.

Матч обіцяє бути цікавим, адже команди підходять до нього практично без втрат. Хоч Зоря і програла останній матч, навряд чи головний тренер команди Віктор Скрипник буде кардинально змінювати склад. На воротах команди стояв незмінний Микита Шевченко. У захисті один з найнадійніших та водночас наймолодших складів українського футболу: Олександр Тимчик, Джоель Абу Ханна, Євген Чеберко та Богдан Михайличенко.

Новоспечений опорник збірної України Дмитро Іванісеня разом з Владленом Юрченко та Богданом Лєднєвим, найімовірніше, зіграють у центрі поля. Молодий півзахисник є найкращим бомбардиром команди, тому захисту львів’ян треба остерігатись. А от в атаці у головного тренера луганців вибір найбільш широкий. У минулому матчі на флангах зіграли Владислав Кочергін та Владислав Кабаєв, однак обидва були замінені. Замість них можуть зіграти молодий хавбек Максим Луньов, або досвідчений Дмитро Хомченовський. В атаці у команди Віктора Скрипника грав Артем Громов, але Назарій Русин та Пилип Будківський, які в минулому матчі були на лавці, завжди готові підсилити склад команди.

Фото: instagram/zoryaluhansk

Карпатівська молодь в останніх матчах показує більш комбінативний футбол, який, по своїй суті, повинен подобатись вболівальнику. Тільки поки що від такого футболу ніхто не фанатіє, адже команда просто не виграє. На воротах у останньому матчі стояв молодий воротар Андрій Артим. У захисті зліва-направо: Владислав Дубінчак, Сергій Вакуленко, Олег Веремієнко та люксембурзький легіонер Марвін Мартінс. В центрі запальне тріо: Дмитро Кльоц, Єгор Назарина та португальський плеймейкер Крістіан Понде. Справа бразилець Дженнінгс, зліва молодий хавбек Ростислав Лях, а у центрі нападу вихованець Віталія Кварцяного Ярослав Деда. Скоріш за все, у матчі зіграє лідер левів Олексій Гуцуляк, що зумовить захисту «Зорі» ще більшого клопоту.

Турнірна таблиця української Прем’єр-ліги виглядає наступний чином.

Фото: upl.ua

Луганцям вкрай необхідні залікові бали після втрати очок з головним конкурентом – Олександрії. Львів’янам важливо набрати максимум очок перед розподілом на верхню та нижню таблиці, адже шанси залишитись у вищому дивізіоні виглядають примарними.

Шанси «Карпати» окреслює жахлива очна статистика команд. У 4 останніх матчах команда 4 рази поспіль поступалась луганцям. А останній раз перемогти їм вдалось ще у далекому 2013 році, коли львівська команда мала зовсім інший вигляд. Та команда боролась з ПСЖ, Борусією та Севільєю за вихід з групи у Лізі Європи. Сьогоднішня команда ставить зовсім інші завдання. Вболівальники хочуть перемог, тому суботній матч буде дуже гарячим.

Підтримуйте український футбол та ходіть на стадіони. Матч відбудеться на стадіоні «Славутич-Арена» у Запоріжжі.

Прямий ефір матчу української Прем’єр-ліги між командами «Зоря» Луганськ та «Карпати» Львів відбудеться в суботу 30 листопада о 14:00. Трансляція відбудеться на телеканалі УНІАН та на сайті 1+1 video. Не проґавте!

Фото: instagram/zoryaluhansk

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше