Дивіться матч «Динамо»–«Зоря» онлайн

Дивіться матч «Динамо»–«Зоря» онлайн
Поширити в соціальних мережах:

Головні конкуренти на місце у Лізі чемпіонів зустрінуться вже цієї неділі!

Телеканал 2+2 та сайт 1+1 video будуть вести пряму трансляцію поєдинку, який выдбудеться в неділю 8 грудня о 16:55.

Останній матч між командами запам’ятався шаленим камбеком Зорі завдяки вибуховому голу Абу Ханни через себе. Динамівці вийшли на поле «Славутич-Арени» дуже агресивними і голи Родрігеса та Де Пени не стали сенсацією.

«Зоря» у цьому сезоні також налаштовані дуже впевнено, і попри всі проблеми ніколи не здається. Гол Громова під кінець першого тайму відновив віру команди у себе. А постійний тиск у другому таймі і феноменальний гол молодого захисника Абу Ханни через себе став кульмінацією маленького тріумфу луганців.

Щодо киян, останні матчі за їх участю дуже неспокійні. Минулого четверга команда програла у Лізі Європи «Мальме». Тепер головному тренеру Олексію Михайличенку потрібно думати про вихід із групи у єврокубках, що знижує концентрацію у домашньому чемпіонаті. У неділю команда зустрілась з непростим «Олімпіком» і вдев’ятьох на полі донеччани пропустили вирішальний гол від Артема Бєсєдіна.

Загалом, київське «Динамо» показує доволі нестабільний футбол на тлі кадрових втрат. У першу чергу це стосується лінії оборони, де до травмованого Микити Бурди додається один з кращих молодих гравців киян – Віталій Миколенко. Вболівальники вже хвилюються за стан його здоров’я. Поки що офіційної інформації по термінах відновлення не поступало.

Його місце на полі, найімовірніше, отримає гравець, який впродовж багатьох сезонів був основним захисником «Зорі». Мовиться про Олександра Караваєва, який буде вмотивованим перед матчем зі своїм минулим клубом.

Луганська «Зоря» у минулому турі одержала очікувану перемогу у матчі з «Карпатами». Команда Віктора Скрипника упевнено обіграла своїх візаві зі Львова. Результативними діями відзначились захисник Віталій Вернидуб та орендований у «Динамо» нападник Назарій Русин. Після гри він зізнався, що саме допомагає йому забивати голи. Це бутси, які Назарію дав вже згаданий вище Віталій Миколенко. Хлопці непогано товаришують у житті, але на полі друзів не існує.

Фото: instagram/fc_dynamo_kyiv 

Тим паче, що у «Зорі» велика кількість гравців, які належать, чи колись грали за «Динамо». До Назарія Русина можна приписати Богдана Лєднєва (головного бомбардира команди), захисників Богдана Михайличенка та Олександра Тимчика. Також у столичному клубі грав Артем Громов, але закріпитись у складі гравцю не вдалось. Для всіх цих гравців матч з «Динамо» – це шалена мотивація довести всім, що вони гідні бути кращими.

Матч на НСК «Олімпійський» цього тижня покаже нам, чи злі кияни на своїх головних конкурентів у цьому сезоні. Вмикайте 1+1 video у неділю 8 грудня о 16:55!

Підтримуйте команди на стадіоні та біля екранів!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  1. 1+1 video покаже найочікуваніший турнір року – FEA Kickboxing World GP Chisinau
  2. Шевченко розповів, яку команду очолить після збірної України
  3. Мессі вшосте отримав «Золотий м'яч»
Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кокаїн та тютюн в 3000-річних єгипетських муміях: звідки з’явились речовини, які, згідно офіційної версії, завіз Колумб?
Сонячне затемнення-2024: чому надзвичайники в деяких країнах попереджають запастися їжею, водою та пальним?
Футурологи впевнені – створивши штучний інтелект, людство зробило перший крок до самознищення
В центрі спекуляцій: пропаганда рф створила фейк, що «Україна має намір замінити Техас у складі США»
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?

Що сказало управління з розв'язання аномалій Пентагону…

Читати більше