Чорна п’ятниця: що українцям вигідно купувати за кордоном

Чорна п’ятниця: що українцям вигідно купувати за кордоном
Поширити в соціальних мережах:

До цієї божевільної події лишилося усього три дні. 23 листопада – чорна п’ятниця – день божевільних знижок та не менш божевільних черг. Що варто купити за кордоном?

А ви знаєте чому саме чорна п’ятниця?

Це п'ятниця після Дня подяки у США. З неї починається традиційний різдвяний сезон розпродажів. Чому чорна? Взагалі таким чином описували страшні затори, які стали традиційними після Дня подяки.

День подяки випадає на четвертий четвер листопада, Чорна п'ятниця настає в проміжок часу з 23 по 29 листопада.

2018 року цей день припадає на 23 листопада.


Чорна п'ятниця не є офіційним святом, але багато працівників в цей день беруть відгул, за винятком співробітників торгівлі. У Чорну п'ятницю магазини відкриваються дуже рано – близько 5 ранку, а деякі найбільші торговельні мережі – навіть опівночі. Першим покупцям пропонуються серйозні знижки – це робиться для того, щоб залучити в магазини якомога більше покупців.

Більшість розпродажей в Україні влаштовують інтернет-магазини. Згідно з дослідженням від Black Friday Global, в якому взяли участь 12 000 чоловік з 55 країн світу, більше 30 % українців готові «полювати» за знижками в 2018 році. Давайте полювати разом!

Для того, щоб замовити товар із більшості американських сайтів, вам варто знайти фірму, яка виконує послуги викупу і доставки товарів із США. Їх немало в Україні. Просто скористайтеся пошуком.

Поки покупці б’ються серед полиць супермаркетів, ми рекомендуємо вам зважитися на шопінг онлайн. Але попередньо підготуйтеся.

Заплануйте покупки заздалегідь

Щоб не робити непотрібних покупок, підготуйтеся до Чорної п'ятниці. Подумайте, що саме ви хочете купити, порадьтеся зі своїми близькими. Складіть список. Почніть придивлятися товари заздалегідь. Важливо пам'ятати, що багато магазинів починають пропонувати знижки задовго до п'ятниці.

Створіть на обраних сайтах Wish list, щоб не прогавити знижку. Оформіть емейл-підписку на новини обраних сайтів, так ви точно зможете побачити найцікавіше і не прогавити старт продажу.

Проаналізуйте ціни

Не всі мегапропозиції цього дня настільки вже вигідні. Хтось пропонує знижки, але від попередньо завищеної ціни, а хтось дуже дрібним шрифтом дописує в пропозицію невигідні умови отримання знижки.

Що найдешевше купувати?

Вважається, що найбільше знижок в Чорну п'ятницю пропонують на електроніку. Всі заворушення та бійки в супермаркетах Wallmart трапилися саме в відділах електроніки. Але не всі компанії беруть участь в цій знижковій лихоманці, наприклад, Apple – поза грою.

На другому місці за популярністю знаходиться одяг і взуття. Тут потрібно розуміти, що найбільші знижки ви отримаєте на несезонні товари. Якщо літні речі в цей день ви зможете купити зі знижками до 50%, то на зимові речі в листопаді вони будуть значно нижче - приблизно 20-30%.
На третьому місці за популярністю покупок розташовуються різні подарунки, іграшки та сувеніри. Так як розпродаж є традиційним початком різдвяного сезону розпродажів, то все намагаються прикупити близьким подарунки за найвигіднішою ціною (будь то сувенір або дорога іграшка).

Сайти, де можна знайти гарні знижки:

Amazon

Найбільший в світі онлайн-магазин не міг оминути Чорну п'ятницю. Тут можна знайти все що завгодно, від дрібної біжутерії до побутової техніки.

Ebay.

Шукайте розділи "дешевше 10$" та "сьогоднішні пропозиції". На сайті є абсолютно все, що може вас зацікавити.

B&H.

Асортимент електронних товарів не маленький: від аксесуарів до різного устаткування для фотозйомки, і не тільки.

Walmart.

Телевізор за 99$ – запросто. Будьте уважні, ця мережа магазинів розпочинає знижки раніше.

BEST BUY.

На сайті представлена побутова електроніка і інші супутні товари. Тут техніку розкуповують неймовірно швидко.

Samsung.

Вражаючі знижки практично на всі групи товарів–- від портативної електроніки до кухонної техніки. Порада: якщо натиснути на велику кнопку Shop now внизу сторінки, то відкриється куди більше знижкових пропозицій, де можна порівняти рекомендовану роздрібну ціну і вартість по акції (яка, звичайно, істотно нижче).

Target.

Цей святковий сезон може стати ще кращим для покупців, завдяки оголошенням Targets про безкоштовну доставку за 2 доби для всіх замовлень (без мінімуму). Щоб скористатися цією пропозицією, замовте онлайн з 1 листопада по 22 грудня.

Barbie.

Ну, а для маленьких дівчаток теж буде щастя цієї П’ятниці. Перевірте онлайн магазин улюбленої ляльки мільйонів на знижки.

Adidas.

Спортсменів радує adidas та 50% знижки на товари.

Columbia.

Для найкращих пропозицій року, відвідайте розділи Black Friday та Cyber Monday. Тут ви знайдете справді дивовижну економію!

Ikea

Чорна п'ятниця в Ikea є хітом серед покупців. Якщо ви любите відвідувати Ikea протягом усього року, вам сподобається шопінг тут під час свят.

Lenovo

Звичайно, ця компанія також влаштовує святковий розпродаж.

Reebok

Ще один спортивний бренд нашого списку. Відмінний спосіб зберегти це під час продажу Reebok Black Friday та Cyber Monday. Ви знайдете одну з найкращих пропозицій для заощадження цього року.

Timberland’s.

Нам не потрібно нагадувати, що це за бренд. Просто даємо вам покликання – насолоджуйтесь.

Victorias Secret.

Закінчимо список прекрасним. Цю білизну знають і люблять у всьому світі. Компанія минулоріч дарувала своїм клієнтам безкоштовні чохли та міні сумки у Чорну п'ятницю.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше