Чому грудень – найкращий час для занять спортом?

Чому грудень – найкращий час для занять спортом?
Поширити в соціальних мережах:

До сезону купальників ще купа часу. Але це не єдина причина зайнятися спортом саме у грудні! Про усі бонуси зимових тренувань – в матеріалі.

Ми всі – і чоловіки, і жінки – кожної весни мріємо про ідеальну фігуру. Та з першими холодами – ця мрія тане. Але психологи й тренери запевняють – ідеально почати працювати над фігурою саме у грудні. Давайте розбиратися чому. 

Порожні спортзали

Передноворічна метушня, звіти на роботі, дитячі ранки у школах та садочках – можете не сумніватися, перед святами відвідувачів у спортзалі поменшає. Ну а хто не любить порожні, тихі, спокійні «тренажерки»? Тут ніхто не витріщатиметься на ваш пивний животик і не вказуватиме, як «правильно» виконувати вправи. Ніхто не робитиме селфі біля дзеркала і не влаштовуватиме «показуху». Весь спортзал – у вашому розпорядженні. 

До того ж грудень – чудовий час, щоб адаптуватися до нового режиму, випробувати різні вправи та обрати ті, які вам найбільше підходять. Хочете протестувати цю бігову доріжку? Без проблем – для цього вам не доведеться шикуватися у чергу або вичікувати слушної миті. Головне – немає кого соромитися і ви можете максимально випробувати свої можливості.

Святкові знижки

У 2016 році американська мережа «Gold’s Gym» проаналізувала щомісячну кількість відвідувачів у спортзалах. Дослідження показало, що у січні трафік зріс аж на 40%. Тобто кожна третя людина почала свої тренування саме з «нового року». 

Якщо у січні із кількістю ентузіастів, які «хочуть почати нове життя», проблем немає, то у грудні спортивні заклади усіляко намагаються заохотити відвідувачів. Тому пропонують вам величезні знижки на 50-70% – просто по-іншому заманити людей у цей час їм не вдається. Та й вам такий подаруночок «під ялинку» точно сподобається!

Прилив енергії

Відчуваєте себе виснаженим напередодні Нового року? Тоді саме час сходити у спортзал або зайнятися спортом вдома. Чергуйте фізичну та розумову активність, робіть вправи – прилив сил та енергії забезпечений! 

Фізична «розрядка» дозволяє зібратися із думками, впорядкувати їх і просто відволіктися від стресу. До того ж спорт – другий найдієвіший спосіб виробити гормон радості ендорфін. Перший спосіб – секс. Вже після 30-40 хвилин від початку тренування ви відчуєте легкість і радість. Хіба не цього вам зараз потрібно найбільше?

Контроль за фігурою

Згадайте святкові столи у вашій родині? А в батьків, друзів, родичів? Величезна кількість важких страв, солодощі, алкоголь – усе це потім відгукнеться вам додатковими кілограмами та зайвими сантиметрами. Не сподівайтеся все скинути у січні – грайте на випередження і тримайте тіло у формі ще під час свят!

Сміливо займайтеся спортом у грудні та прямуйте до омріяної фігури!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше