Чим зайнятись, коли нудно

Чим зайнятись, коли нудно
Поширити в соціальних мережах:

Не знаєте, чим зайнятися у вільну хвилину? Пропонуємо цілих 17 варіантів!

У кожного з нас в житті бувають нудні моменти, які ми намагаємося якось зайняти: одні грають в улюблені ігри на смартфоні, інші переглядають сайти, а треті зависають у соцмережах.

Але коли всі ці розваги набридають, можна відвідати один з перерахованих нижче ресурсів і витратити час з користю для душі, тіла і мізків. Тут є забавні ігри, головоломки, інтерактивні карти Марса і Чумацького Шляху і багато іншого.

  • Знайдіть невидиму корову

На сайті "Знайдіть невидиму корову" можна пограти в своєрідний варіант відомої гри "холодно – гаряче". В якості захованого предмету тут виступає корова, а про її близькості можна судити по інтенсивності вигуків "cow" (англомовний варіант "му"). Грати потрібно зі звуком, після досягнення певної кількості очок можна вибрати іншу тварину. А у верхньому правому куті екрану можна дізнатися, скільки всього корів було знайдено на цьому сервісі.

  • Дізнайтеся, як змінилася Земля за 32 роки

Завдяки колосальній кількості супутникових знімків вдалося створити проект world.time.com/timelapse. Він дозволяє побачити, як змінювалася наша планета протягом 32 років (з 1984 по 2016 рік). Просто виберіть будь-яке місце на планеті або навіть своє рідне місто і спостерігайте за змінами.

  • Зберіть кубик Рубика

Любителям поламати голову над кубиком Рубика сподобається сайт iamthecu.be. Якісна графіка, можливість змінювати дизайн кубика, обертання на 360 °. 

  • Дізнайтеся, коли настане мільярдна секунда вашого життя

Якщо вам ще немає 32 років, то у вас є шанс з розмахом відзначити перший мільярд прожитих секунд. А коли саме настане цей заповітний момент, ви можете дізнатися на сайті billionbirthday.com: вам потрібно тільки ввести дату і час вашого народження. 

  • Здійсніть екскурсію по Марсу

Завдяки старанням National Geographic ми можемо здійснити екскурсію на Марс, вивчити історію цієї планети і переконатися, що колись на ній була вода. Наявність безлічі знімків, в тому числі у форматі VR, робить екскурсію цікавою, особливо при перегляді з телефону. 

  • Малюйте шовком

На сайті weavesilk.com можна створювати симетричні візерунки і повноцінні малюнки. За допомогою кнопки Controls можна вибрати колір, налаштування симетрії та інші параметри.

  • Здійсніть коротку подорож на трамваї

Австралійський ілюстратор Олександр Перрін розробив гру під назвою Short Trip ( "Коротка подорож"). Вона про котика в пальто, який керує трамваєм і підбирає по дорозі інших котиків. І нехай у грі немає особливо цікавого сюжету, намальований світ і заспокійливо звуковий супровід варті того, щоб витратити 5 хвилин на цю коротку поїздку. Грати можна на комп'ютері або смартфоні. 

  • Послухайте шум дощу і грому

Як відомо, шум дощу заспокоює нерви і має цілющу силу. Тому, якщо до кінця дня ви неабияк вимоталися, включіть на сайті rainymood.com шум дощу, сядьте на диван, закрийте очі і 10 хвилин просто нічого не робіть. 

  • Налаштуйте комбінацію звуків для повного релаксу

Сайт moodil.com також створений для релаксу, тільки тут більше можливостей. Можна вибрати який-небудь розслабляючий шум, наприклад тріск багаття, шум дощу або лісу, спів птахів, або створити комбінацію звуків, відрегулювати параметри і гучність кожного з них. Особливо ефективно слухати все це в навушниках і з закритими очима.

  • Відвідайте Землю майбутнього

Сайт являє собою своєрідний глобус, на якому можна вибрати місто і дізнатися, яким експерти бачать його в майбутньому.

  • Пограйте в головоломку Laser Town

Цікава головоломка Laser Town, в котрій блоки із дзеркалами потрібно рухати вгору чи вниз, щоб лазерний промінь влучив у ціль. Кожен наступний рівень ускладнюється, і любителі поворушити мізками засядуть тут надовго.

  • Знайдіть дату вашого народження в числі Пі

Число Пі не можна виразити як відношення чисел кінцевої довжини, так як його цифри тривають без кінця. Логічно, що в цьому нескінченному наборі цифр можна зустріти певний порядок цифр, який відповідає даті вашого народження. А щоб дізнатися, скільки цифр після коми стоїть до вашої дати, введіть на сайті mypiday.com день свого народження і натисніть Enter.

  • Пограйте в теніс з ведмедем

Гра Cube Slam нагадує всім відомий теніс або аерохокей. Суть та ж – не дати противнику потрапити кубиком в вашу стіну. Гра з кожним рівнем ускладнюється, і грати в неї стає все цікавіше. 

  • Пускайте по планеті віртуальні паперові літачки

На сайті paperplanes.world ви можете запустити літати по світу віртуальний паперовий літачок зі штампом вашого міста. Крім того, використовуючи сачок, можна зловити випадковий літачок, розгорнути його і дізнатися, де і коли побував цей віртуальний літальний апарат. 

  • Подрібніть кола, щоб побачити картинку

На сайті koalastothemax.com користувачеві потрібно рухати мишкою, наводячи курсор на великі кола. Робити це потрібно до тих пір, поки кола не стануть мінімального розміру. Тоді-то і відкриється захована картинка з твариною.

  • Збирайте блакитні кульки

На сайті musiccanbefun.edankwan.com під запальну пісню потрібно управляти курсором мишки і збирати блакитні кульки, уникаючи червоних. Якщо зібрати кілька блакитних куль підряд, включається режим комбо. Якщо ви потрапите в червону кульку, з'явиться дратівливий фон, який не зникне, поки ви знов не зловите блакитну кулю.

  • 3D-карта Чумацького Шляху

Завдяки проекту компанії Google під назвою "100 000 зірок" можна відвідати віртуальну екскурсію нашою Галактикою. Доберіться до Сонця, покрутивши коліщатко мишки, і ви зрозумієте, наскільки незначна наша Сонячна система в масштабах Чумацького Шляху.

За матеріалами AdMe

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше