Боксер Денис Берінчик переміг француза, а Тайсон Ф'юрі викликав на бій Олександра Усика

Боксер Денис Берінчик переміг француза, а Тайсон Ф'юрі викликав на бій Олександра Усика
Поширити в соціальних мережах:

Українські боксери продовжують збирати всі світові титули…

Український професійний боксер, що виступає у легкій вазі, чемпіон WBO International Денис Берінчик виграв перший бій у 2022 році. Цієї суботи боксер здобув перемогу над французом Іваном Менді та отримав титул чемпіона Європи за версією EBU. Рішення суддів було одноголосним: 117-112, 116-112, 116-112.

Цього разу Денис Берінчик вийшов на ринг перед боєм у формі спецпідрозділу Головного управління розвідки України «Кракен». Боксер полюбляє вражати публіку і серед його епатажних виходів вже був виїзд до рингу на коні, а також боксер з’являвся перед боєм у костюмі легендарного героя Супермаріо.

Бій 3 грудня відбувся в андеркарді третього поєдинку між чемпіоном світу WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі та Дереком Чісорою. Перемогу технічним нокаутом у десятому раунді здобув Ф'юрі, який після перемоги викликав на бій українського чемпіона з боксу Олександра Усика. Олександр Усик на довгу промову Ф'юрі зазначив: «Давай поговоримо на ринзі».

Нагадаємо, що у серпні цього року Тайсон Ф'юрі був вкрай засмучений звісткою про те, що у поєдинку Усик-Джошуа перемогу здобув українець. Британський боксер навіть назвав Олександра «бродягою» і заявив, що «поверне Англії чемпіонські пояси».

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кокаїн та тютюн в 3000-річних єгипетських муміях: звідки з’явились речовини, які, згідно офіційної версії, завіз Колумб?
Сонячне затемнення-2024: чому надзвичайники в деяких країнах попереджають запастися їжею, водою та пальним?
Футурологи впевнені – створивши штучний інтелект, людство зробило перший крок до самознищення
В центрі спекуляцій: пропаганда рф створила фейк, що «Україна має намір замінити Техас у складі США»
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?

Що сказало управління з розв'язання аномалій Пентагону…

Читати більше