Бій Олександра Усика з Тайсоном Ф’юрі: хто переміг?

Бій Олександра Усика з Тайсоном Ф’юрі: хто переміг?
Поширити в соціальних мережах:

Боксерський поєдинок пройшов на стадіоні Kingdom Arena у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді…

18 травня відбулася спортивна подія світового масштабу – на рингу зустрілися український боксер, чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Олександр Усик і британський боксер, чемпіон за версією WBC у суперважкому дивізіоні Тайсон Ф’юрі.

Нагадаємо, що після переможного бою Усика над Ентоні Джошуа, коли український чемпіон здолав британця за рішенням суддів, ще один британський боксер, Тайсон Ф'юрі, назвав Олександра Усика «волоцюгою» та заявив, що поверне Англії чемпіонські пояси.

«Я щойно бачив, як Джошуа вдруге програв Усику, він був не в собі. Англію позбавили чемпіонських поясів, але у мене є рішення. Якщо ви хочете повернути всі ці титули додому, пошліть воїна, пошліть мене, і я позбавлю українського волоцюгу його поясів, як я зробив з попереднім українським волоцюгою. Якщо ви хочете найкращого, ви повинні за це платити. Це буде дуже дорого, так що дістаньте чекову книжку», - заявив Ф’юрі у серпні 2022 року.

Перемовини про бій між Усик і Ф’юрі тривали довго. Тайсон не стримував себе у висловлюваннях і частенько дозволяв собі облаювати українського козака. За попередніми домовленостями бій мав відбутися 29 квітня 2023 року на стадіоні «Уемблі» (Лондон), але згодом він був скасований.

Боксерський бій між Усиком і Ф’юрі мав символічну назву «Битва за світло». Український спортсмен вийшов на ринг в колоритному образі гетьмана.

Мільйони шанувальників з усього світу були прикуті до події, а ті хто знаходився у самому залі поєдинку у Ер-Ріяді скандували «Усик», чим не полишали підтримувати бійця. І у результаті наш непереможний боксер став чемпіоном світу в суперважкій ваговій категорії!

Цікаво, що на рахунку українського боксера вже 22 перемоги (14 з них – нокаут) та 0 поразок. Британський боксер має 34 перемоги (24 – нокаут) та вже 1 поразка.

Олександр Усик переміг Тайсона Ф’юрі у 12 раунді.

Також нагадуємо, що ви маєте змогу виграти подарунок з автографом Олександра Усика за донат! Маємо 11 лотів, підписаних боксером, серед переможці можете бути саме ви! Подробиці розіграшу та умови проведення дізнайся за посиланням.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

В США жив кіт, який передбачав смерть: чотирилапий провидець мешкав в будинку для літніх людей
Руйнувала мечеті та роздавала землі росіянам в Криму: як Катерина ІІ знищувала історію Кримського ханства?
Руйнувала мечеті та роздавала землі росіянам в Криму: як Катерина ІІ знищувала історію Кримського ханства?

Також російська імперія перейменовувала поселення та зносила пам’ятники…

У грі захищає людство від монстрів, а в житті зупиняє росіян: як працює нова турель від українських винахідників?
Шокуюче відкриття вчених: під Північним Льодовитим океаном кипить рідина з температурою 300°C
Читати більше